Singelbloggen

Morgonord

Bild:fotoakuten.se
 
Att stärka sig inför dagen kan ske via en morgonandakt. Jag har vänner som arbetar på ett behandlingshem. De läser också andakter varje dag. Att få dela en andakt med andra är vackert. Mycket av det som står i deras andaktsböcker känner jag igen för visdomen kommer ursprungligen från bibeln. Så är det också med andra visdomsord vi dagligen använder även om vi inte är kristna.
 
Innan vi kastar oss in i vardagens göromål är det skönt att stärka sitt inre med några kloka ord. Det är som att rusta sig med en vapenrustning och vi kan lättare ta emot det vi möter under dagen. Själv läser jag kristna andakter eftersom jag är kristen. Du kanske läser något annat för att stärka dig. Det är helt okey att vara olika 🙂
 
"Liksom regnet och snön faller från himlen och inte återvänder dit, förrän det har vattnat jorden och gjort den fruktbar och ger säd till att så och bröd till att äta, så skall det vara med ordet som går ut från min mun. Förgäves skall det inte vända tillbaka till mig utan att ha verkat vad jag vill, och utfört det vartill jag har sänt ut det."
Jes 55:10-11

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.