Singelbloggen

Själens träning

God morgon! Jag vaknade lite ofrivilligt för tidigt men sitter nu här. Har läst morgonnyheterna på VK. Ser att de mest lästa inlägget är om Poledancing. Undrar varför… Ingen har dock kommenterat artikeln. I vanliga fall brukar de mest lästa inläggen också vara duktigt kommenterade. Men inte den här artikel. Jag undrar varför …

Apropå träning så har jag varit ganska tyst om det. Jag har helt enkelt inte tränat på drygt en månad. Kroppen orkar helt enkelt inte med allt just nu. Men jag måste komma igång och röra på mig. Knäna och höfterna värker av denna o-träning. Jag har hittat lite härliga träningstips när jag packat en flyttkartong. Ska delge er den senare 🙂 Jag måste ladda för att peppa. Risken är ju att jag får träningsabstinens.

Men idag ska vi först fara på gudstjänst. Den andliga biten i kroppen behöver fyllas på och vårdas. Det är sådant gudstjänster är till för. Det är en slags träning för själen att få kontakt med sitt inre, kasta ut sådant som ligger och stör för att fylla på med nyttiga saker. Guds ord gör nytta med vårt inre. Vi påverkas av klokheten och förändras till tryggare människor. Det är så mycket i livet vi måste hantera och stå ut med. När vi fyller upp vårt inre med styrka istället för problem blir vi starkare. Och vi blir fria!

En kristen tro hjälper till med det. Sedan är det ju en stor glädje att ha en familjetillhörighet. Dels tillhör vi Guds familj i stort och dels vår egen församlingsfamilj. Gemenskapen är viktig för människors välbefinnande.

Todeloooo!

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.