Singelbloggen

Drömmar

Uj vad jag drömmer! Det är inga mardrömmar eller något obehagligt. Jag drömmer om olika personer. Vissa har jag inte haft en tanke på men så dyker de upp i drömmarna. Och det jag drömmer är saker de gör som är ganska orimliga. Det verkar som om mitt inre pysslar med något just nu 🙂 Ganska spännande!

Kanske är det en förvarning om att en förändring är i antågande. Eller kanske till och med att jag förändras just nu. Drömmtydning och vad som händer när vi sover är ett spännande område. Jag har drömt sanndrömmar förut. Speciellt en var så där otäckt sann och allt jag drömde slog in. Jag kunde kolla det i efterhand för jag skrev om den drömmen till en vän. Och jag konstaterade att jag hade fått en föraning om vad som skulle ske. Det som skedde fanns inte i min vildaste fantasi, men i den där drömmen.

Sedan drömmer jag ju hur mycket som helst som inte slår in. Och det är ganska skönt för då kan jag vila i det om jag drömmer nåt otäckt. En gång i månaden kan jag drömma hemska mardrömmar. Och när jag haft en sådan natt går jag till almenackan och kollar hur det är med fullmånen. Så klart är det fullmåne. Jag kan tala om på mina drömmar när det är fullmåne eller inte. När jag ser det får jag ro för saker som sker vid fullmånetid är bara månens dragningskraft (eller nåt). Om månen kan flytta vatten så kan den påverka människor. Det är jag övertygad om. Naturens krafter är märkliga och spännande.

"Inatt jag drömde något som jag aldrig drööömt förut. Jag drömde det var fred på jord och alla kriiiig var slut…"

Etiketter:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.