Singelbloggen

Moooooooooorning!

It´s a beautiful mornig 🙂 Jag vaknar full av inspiration. Framtiden ser synnerligen ljus ut just nu. Mycket tid och tankeverksamhet går åt till att planera en bussresa ut i Europa. Vi åker om en månad så det är knappt om tid. Igår fixade jag pass på polisstationen. Det blev nästan två timmars väntan då det var många som ska ut och resa. Ett tips är att inte fixa pass på tisdagskvällar. Det är enda kvällen de har öppet till kl. 18.00 och då passar "alla" på.

Resan kommer, som sagt var, bli med buss ut i Europa. Rutten är under planering men vi kommer stanna några dagar i Tyskland och bland annat besöka ett koncentrationsläger. Efter sightseeing i Berlin åker vi nog vidare till Frankrike och gör Paris. Rutten går sedan till Belgiens Bryssel där vi besöker EU-parlamentet. Sedan passerar vi några fler länder på hemvägen. Vi får se hur det blir när allt börjar klarna.

Idag ligger mitt första fokus på SIDENMÅLNING. Jag har gått och klurat på en målning av en profetisk uppenbarelse i form av en bild. En pastor berättade om denna syn på en gudstjänst. Jag blev så inspierarad att det nu blir en sidenmålning. Om den blir "sevärd" för er andra återstår att se. Då dyker den upp här på ett kort.

Lämna gärna ett avtryck när du är här. Jag ser att det är hundratals besökare på bloggen varje dag. Men de flesta är "smygare". Ni är välkomna också men jag blir glad om du visar dig på något sätt.

 

Ha en bra dag där ute!

/Kicki

Etiketter: ,

3 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.