Singelbloggen

Brända stuvade makaroner…

Uj, jag stod i andra tankar och det blev nästan brända stuvade makaroner. Men jag lyckades rädda dem i sista stund. Fick byta kastrull och sedan jaga brända flarn. Barnen gav tummen upp så det slutade väl. Saker brukar ha en förmåga att falla på plats och ordna sig även om det kan ta tid ibland.

Idag har det stundtals varit en dag av mindre roliga händelser. Dels den ovan och sedan på spinningen. Glad i hågen stoppade jag in det nya passet i cd:n. Inga audiofiler fick jag till svar. Något gick snett i bränningen. Jag ska försöka hitta lite inspiration att göra om det så vi kan köra det imorgon.

Av en slump såg vi bröllopet idag. Det var härligt att se deras kärlek och glädje till varandra. Och vi tyckte också om att höra prästens ord om Jesus, äktenskapet och kristen tro.

Förutom det fick vi "lyxmiddag" och en härlig eftermiddag. Vädret har ju varit som det varit men en tur med husbilen fick vi i alla fall. Snart drar de iväg till Italien på semester. Själv har jag nyss varit ute och rest men blev ändå sugen på att åka igen. Men jag är glad att ha fått åka husbil, även om det blev en kort sväng, för det var första gången för mig. Fika fick vi också. En i resesällskapet fick associationer till oxfilé (tournedos) av fikat *fniss*:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.