Då går Sverige mot undergången – enl. gamla regeringsunderlaget

Av , , Bli först att kommentera 15

Värst utmålande inför statsministeromröstningen var naturligtvis MP följt av Vänstern, eller var det kanske tvärtom? I vilket fall de som skapat den djupa canyon vi nu hamnat i är just dessa som nu klagar. När folk inte har råd arbeta, då är det verkligen kris. När det kostar 2000 kr tanka bilen, betala elräkningen 20 000, tillika mat till familjen och barnen runt 20 000 varje månad, då kan vi tala om kris. Har man dessutom köpt bostad med lånade pengar – vilket torde vara de flesta – då har man hamnat rejält i klistret.

Nu skyller den avgående regeringen ifrån sig på alla vis och svartmålar den nya, ens innan de på allvar tillträtt. Låt oss vänta och se vad som går att göra. Vi kommer få en bättre klimatpolitik, mera balanserad som kommer försöka se till att människor har råd arbeta, köra till jobbet. Prio nr 1 bör vara knäcka gängen. Inte som Magdalena springa runt vända på alla stenar och ”knäcka” nötter 🙂

Jag känner mig inte alls orolig, tvärtom slippa ”Grodan Boll” m fl som ropar på fler poliser och tror det ska lösa allting. Har det löst någonting hittills trots ”Grodan Bolls” tappra försök skärpa lagarna. När nu och om den nya regeringen vill ta itu med detta beskylls man för rasism och främlingsfientlighet. Det är så man storknar.