Mikael Sundling (M) Tvärålund

Tillsammans utvecklar vi Vindeln

Svensexa

SunkenGår han stavgång?

I Lördags hade vi svensexa för Fredde Jonsson. Mycket rolig dag. Vi började dagen med att fara till Erik boxaren Johansson i
Häljegård Fredde fick sig en rejäl omgång men han skötte sig faktiskt mycket bra med tanke på att han aldrig slagit på en människa i hela sitt liv snäll som han är. Käken är han öm i fortfarande fick jag höra idag, så jag får ha lite skadeglädje över det. Sen in till storstan för att äta på hans favorit restaurang MAX. Sen ut på lite stavgång. Efter det såg vi till att han säkert fick 100blåmärken efter en tuff paintbollmatch vi var 11st mot han själv sista 7minuterna.
Ja vi gjorde mer saker också med det kommer jag ej att nämna. Vi avslutade kvällen i medicinska villan i Vindeln med grillning, bastu, badtunna och en massa skitsnack. Roligt att träffa en del av dom som ska komma på bröllopet aldrig fel med mer bekanta.

Två gubbar från fjollträsk var på plats men jag hoppas verkligen att jag inte skrämde dom allt för mycket med min något självupptagna framtoning. Angående en av Stockholmarna (Stefan ihop med Freddes syster) så lyckades jag ytterligare en gång lova att jag ska åka Vasaloppet har även lovat min Rödåpolare Johannes det, så nu är det nog bara att anmäla sig annars måste jag ändra i profilen bästa egenskap:Ärlig till skitsnackare istället.

Fredrik sa vid ett tillfälle om jag inte minns helt fel ska du åka Vasaloppet då ska jag också det. Det ända jag kan säga att tillsammans lär vi inte åka under dagen för han lär komma i mål ett par timmar före mig det är jag helt övertygad om.

En liten rolig grej angående skidåkning och Fredrik. Vi gick i samma klass 7-9 han var rent ut sagt grym på att åka skidor redan då. En idrottslektion skymtade jag honom genom skogen så jag tänkte jag genar väl igenom så jag hinner i kapp han. Vår gympa lärare Ernst brukar i vanliga fall stå ute i spåret och kontrollera så att vi ej genade. Men just denna dag var han ej på sitt vanliga ställe så jag passade på att göra det. Enda problemet var att Fredrik var så jäkla bra på att åka skidor så när jag kom i mål samtidigt som han sa bara Ernst -På fredag eftermiddag kl 14,00 Sundling träffs vi här för kvarsittning. Så jag fick åka det förb….. kläppa spåret en gång till utan att karln ens sett mig gena. Jag har ännu inte riktigt förlåtit Fredrik för den kvarsittningen ännu.

Med andra ord jag hör inte till Sverige eliten på skidor i alla fall men Vasaloppet ska jag åka. Jag anmäler mig i kväll!
/ Sunken

PS: Ett stort tack till Katrin Långström som mycket överraskande hade städat efter oss på Söndagen. Ger dig en puss eller kram på Lördag!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.