Mikael Sundling (M) Tvärålund

Tillsammans utvecklar vi Vindeln

Artikel i VF om bloggandet!

Stod mycket!
Tyvärr måste jag fortsätta med pajkastningen!
Men en sak jag hakade upp mig på rejält var att Ewa Maj uttalat sig att det var hon som tagit iniativet till en träff angående blogg klimatet. Nu råkar det vara så att min egen far var den som ringde upp henne och föreslog en diskussion. JA JA säger jag bara hon anklagar mig att inte hålla mig till sanningen! Nu ser vi hur ärlig hon är själv!!!!

Angående P-O:s frispel! Jag förstår att tjänstemanna kåren mår dåligt att vi föreslår besparingar där, men glöm inte att det är han som springer i främsta ledet för en nedläggning av Bäckebo, hur tror ni personalen mår där? Alla måste hjälpas åt om vi ska få någon rättsida på det du till mångt och mycket ligger bakom (En ekonomi totalt körd i botten).

Man ser tydligt med P-O:s bloggande att det är de höga tjänstemännen som styr i vindeln, med andra ord så springer dom ledande politikerna era ärenden. Jag kan inte tyda hans sätt att angripa oss inom oppositionen på når annat vis! Vi måste som jag tidigare nämnt trampat honom rejält på tårna.

/ Sunken

11 kommentarer

  1. Maria på Bäckebo

    Tack för ditt stöd och goda ord kring bäckebos
    evt nedläggning.
    Tårar i ögonen har många i äldreomsorgen haft i flera år,pga bortappad arbetsglädje och arbetsro,så det är väl inget som endast drabbar tjänstemän.

  2. Karin

    du drar ju så snabba slutsatser! Har du nånsin blivit intervjuad av media? I så fall borde du veta att man inte alltid formulerat sig så som det sedan står i texten. Det var inte fråga om något direkt citat. Tagga ner!

  3. R.Holmlund

    Lika roligt att läsa din blogg som vanligt.Skulle nog kunna rösta för er nästa val:)
    Stå på dig Sundling

  4. Sunken

    Vem ska lägga av?

    Det råkar vara så att inte många jag pratat med hade en aning om hur illa ställt det är med kommunens ekonomi. Det är det jag vill ska komma fram!
    Jag tycker att folket bör få veta det!

    Sen att en del lämnar tuffa kommentarer är bara upplivande. De som hoppar på mig personligen är inga jag behöver umgås med, så med andra ord stör det mig inte ett skvatt! Men av en del anonyma kommentarer kan jag se att det är politiker som lämnat dessa. Kan bara tyck synd om dessa politiker som inte törs skriva under med sitt eget namn.

  5. Journalisten

    Karin utan efternamn! Är du ett media proffs? Det som står i tidningen stämmer så länge inte Ewa-Maj dementerar!

  6. Karin

    Journalisten utan namn! Poängen var att inte dra så förhastade slutsatser. Och ja, jag är mediaproffs! ;.)

  7. P-O Moström, chefsekonom Vindelns kommun

    Jag har aldrig någonsin lagt mig i vad socialnämnden har för planer om förändring av verksamheten!

    Det du påstår är uppenbara lögner att jag skulle ha sagt ett ord om förändringar (ev Bäckebo). Hör gärna med min träff med Andreas i KOMMUNAL förra veckan!

    Det jag har pekat på är att antal pensionärer över 80 år minskar med 15 % något som skulle kunna leda till att antalet platser skulle kunna leda till en teoretisk minskning med 23 platser!

    Jag förväntar mig en ursäkt för dina lögner – igen!

  8. Skitkastaren

    Du är ”gullig” du P-O! Ge kan du göra men ta kan du absolut inte göra! Skärpning det är många som väntar på ursäkten till sunken angående dina påhopp på denne! Men stoltheten går tydligen förre förnuftet hos en del!

  9. Blogg läsare!

    P-O!
    Ja du kräver många ursäkter! Gör något åt saken istället.
    Ta kritiken och visa vad du går för.
    Bra att det finns någon eller några som törs säga vad dom tycker.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.