Mikael Sundling (M) Tvärålund

Tillsammans utvecklar vi Vindeln

Yttrandefrihet

Är viktigt tycker jag!
Kan inte annat göra än att beklaga några av våra ledande majoritetspolitikers (Vindeln) syn på bloggandet, tycker det är lite konstigt att dessa går ut och försöker få stopp på ett redan antaget fenomen som bara kommer att bli större och större tror jag!
Världen utvecklas hela tiden och min personliga uppfattning är att det bara är att haka på annars blir man akterseglad!

Gjorde en jämförelse som jag fått mycket skit för i en senare blogg men kanske den inte var helt obefogad trots allt! Det finns länder som försöker få tyst på personer som yttrar sig och jag hoppas att vi i Sverige fortfarande kan få tycka och säga nästan vad vi vill!

Avslutar med några ord som publishern på vk har sagt: Vi står för öppenhet, att folk ska ha möjlighet att tycka och tänka öppet. Dessa ord sammanfattar min syn på bloggandet!

/Sunken

5 kommentarer

  1. Lycka till

    Delvis har dina kritiker rätt, tyvärr. Det är inte bloggandet i sig man hakar upp sig på, inte yttrandefriheten alla vill kväva. Även en del som står på din sida har känt sig lite deppiga och trötta av den negativa ”tonen”. En sån ton kan ge livslånga sprickor människor emellan och giftmörda politiken. Ibland har vissa bloggtexter känts som ”dyngsprättande” och poängerna har känts ganska billiga ibland, om jag ska vara ärlig. Skärper du till tonen och använder din initiativkraft till att jobba på, öva dig i att inte se allt svart och vitt och lära dig mer om politikens kvalitetsverktyg tror jag att du kommer att lyckas bra. Du har ideer och kraft. Sikta på resultat och på att bygga förtroende. Inte på ryggdunk från nätets kortsiktiga bråkstakar på som älskar det politiska ”drängslagsmålet”. Det kan man hålla på med utanför Konsum, men där man vill åstadkomma något får man gå andra vägar.
    Bränn inte broarna, försök sätta dig in i kommunalrådets situation och tänk något snällt om henne varje dag.
    Ni kanske ska regera ihop om ett par perioder! 😉

  2. Håkan

    Den dagen när något av de borgerliga partierna sätter sig med röda Centern.
    Lär vi inte få uppleva inom överskådlig tid.
    På det vis som Centern behandlar andra behövs en generationsväxling först.

  3. Lycka till

    Lyssna inte till dina gapigaste och sämsta rådgivare, Sunken. Se till att dina ”ungdomssynder” är glömda om några år. Börja använda fullmäktige som arena. Försök förstå hur dina motståndare tänker även när de är som dummast, lär dig massor, var påläst och utöva mer och mer inflytande.
    Mycket effektivare än att vinna tävlingen om vem som har bredast käft.
    På den vägen kanske du blir ordförande i kommunfullmäktige en dag, som Emil. 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.