Kommendering!
Mycket bloggade och mycket med jakt det straffar sig! Måste baka nu!
Hör till saken att jag är allergisk mot choklad och kokos.
Men vad gör man inte för sambon och flickorna! Tror även Oskar kommer att glufsa i sig nån.
Mums mums
4,5 dl socker
¾ dl florsocker
1 äggvita
1 dl kallt vatten
1,5 msk gelatinpulver (rörs ut i 1,5 dl kokhett vatten)
2 tsk vaniljsocker
Strössel: ca 3 dl kokosflingor som blandas med 1 msk kakao el O’boy
Blanda alla ingredienserna utom strösslet. Vispa med elvisp 30 min. Häll lite av strösslet i en långpanna 20×30 cm. Fördela smeten jämnt och häll strössel överst. Låt massan stå kallt (kyl/frys) tills den stelnat. Skär i bitar och doppa snittytorna i strössel. Går bra att frysa.
Senaste kommentarerna