Mikael Sundling (M) Tvärålund

Tillsammans utvecklar vi Vindeln

Är spyless!

Fixar som mest inför tävlingen vi ska den 7 Mars! Därför kommer bloggen långt ner på min priolista för tillfället.

Banan, Polistillstånd, Tävlingstillstånd, lagadministration, annonsering, tillstånd från markägare, mattillstånd, utställare, sponsorer, funktionärer, bajamajor och hel massa annat ska fixas! Som tur är hjälper många till, men det hade aldrig skadat med fler känner jag nu! Är spyless!

Är kanske inte den bästa på att delegera så jag får skylla mig själv också!

Någonting som gör mig ännu mer stressad och på dåligt humör är de som inte fattar att man har mycket att göra! Det är få men det räcker för att få mig på dåligt humör!

Det som är tråkigt är att det mesta av mitt vacklade humör går utöver farsan som jag jobbar med varje dag! Som tur är känner han mig ganska väl, vi har jobbat ihop i 13år om jag inte minns fel! Dessutom har han ’försökt’ att uppfostra mig i 33år. Så vi känner varandra rätt så bra! Men att vi är olika vet nog många om, men en del inom politiken vill gärna kalla mig Fredrik ändå! Den stora skillnaden mellan han och mig är att han tar konflikter betydligt bättre och säger nog saker som är genomtänkta betydligt oftare än jag.

En till stressfaktor är att vi fortfarande saknar mack i byn! Skoterklubben gör av med ett antal hundra liter i veckan, och som läget är nu får vi sitta och köra in till Vindeln och tanka. Som tur är sköter maskinansvarige om detta med bravur!

Har också tre barn och sambon som man absolut inte får glömma bort. Men som tur är Marie världens mest förstående sambo, som låter mig hålla på som jag gör!
Puss på dig och grattis på födelsedagen!

Är nog sista året vi kör tävlingen på ett tag, vilket är synd men behövligt.
Skoterklubben har många projekt framöver och en hel del som skjutits på framtiden på grund av att tävlingen tar så mycket tid. Men jag törs säga att vårt ledsystem är bland det bästa i kustregionen ändå!

Hoppas mycket på Enduro sektionen som är under uppbyggnad. Varför? Jo skulle vara roligt att hitta på arrangemang under barmarksperioden också.

/Sunken

Ps: Ville bara lufta ur mig lite! Och jag vet att de finns de som har det mycket värre så egentligen ska man inte klaga, men jag gör det ändå!

Skoterklubbens hemsida

Är det någon som känner sig sugen att hjälpa till med att fixa en ny hemsida är det bara att höra av er till följande mailadress: [email protected]

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.