Mikael Sundling (M) Tvärålund

Tillsammans utvecklar vi Vindeln

Usch vilken jämförelse!

I min förra blogg kommenterade någon som kallar sig Ulla att jag såg ut som Hagamannen på profilkortet! Det har jag faktiskt hört förut så nu har jag mailat en ny bild till Vk som kanske inte är så likt. Den blir i det kallaste laget men i miljön där bilden är tagen, trivs jag mycket bra.

Såg att jag fått en hel del kommentarer på bloggen som handlade om föräldrapenningen.
Jag hävdar fortfarande att föräldrarna själva ska bestämma hur de vill plocka ut dagarna utan att staten ska gå in och lagstifta ännu mer om det.

/Sunken

3 kommentarer

  1. bloggläsare

    att vi måste få bestämma själv om föräldraledigheten..staten lägger sig i nog mycket ändå. Inte liknar du den sk Hagamannen mer än att ni båda har ögon,näsa och mun.. däremot är ni snygga karlar bägge två.. och det är väl inget fel.

  2. Maria bloggrannens fru

    Läste bl.a. en kommentar i en av de tidigare bloggarna…”Verkligheten är den att sveriges pappor tar inte sitt ansvar för sina egna barn.” Men då kanske det inte är så att staten ska leka överförmyndare och reglera varenda eviga sekund av föräldraledigheten. Det kanske är så att vi kvinnor ska vara lite mer selektiva med vilka män vi skaffar barn med om vi inte sedan kan komma överens om hur vi ska fördela ledigheten!? Nä låt oss/familjerna bestämma själva över hur vi fördelar ledigheten, oavsett om det är 50/50 eller på annat vis.

  3. Sunken

    Tror jag inte ska fördjupa mig mer i just det om selektiviteten. Det är nog upp till var och en hur man väljer. Men jag förstår hur du menar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.