Mikael Sundling (M) Tvärålund

Tillsammans utvecklar vi Vindeln

Packmoppe affär i kommunen.

 

Fin modell men dock inte den kommunen sålt

Vill inte låta petig eller gnällig, men när det slösas med våra skattepengar oavsett pengavärde så blir jag sur och på dåligt humör. Traktor och lastbilshistorien har nog de flesta hört talas om och det rör som om betydligt mycket mer pengar än följande. Det handlar nämligen om en Packmoped som kommunen ägt. Fick höra att denna var eftertraktad av många, men nu fick tydligen en person utan att andra fick vara med och bjuda på denna moppe köpa den för 2000kr. Det hör till saken att en Packmoppe oftast ligger ungefär i 6000kr och uppåt (Blocket) när den går ut till försäljning. Nu kan nog en del tycka att jag gnäller men visst torde det vara bättre att få t.ex. 4000kr istället för 2000kr?  En sak till som jag tycker är viktigt är att alla ska ha möjlighet att bjuda på maskiner mm som kommunen ska sälja, med andra ord en rättvisefråga.

Alla pengar behövs när kommunen går så dåligt som den gör ekonomiskt anser jag. 

/Sunken

Packmopeder på blocket

Etiketter:

6 kommentarer

  1. Richard Bergner

    Jag måste nog meddela att det man idag hittar för 6000:- är mest bara en hög med delar i kartonger som med mycket jobb kan bli en packmoped.
    Du får nog räkna med 8-10000:- för en i fungerande skick och 10-15000:- för dom som ser ut som den på bilden.

    Mvh Pyspresidenten.

  2. Sunken

    Så jag tog med andra ord inte i för mycket då? Det är inte moppen på bilden som såldes, men den var tydligen i bra skick, lite småpill för att få igång den tydligen.

  3. Kent-Erik Mattsson

    Du är petig men har rätt, skulle kunnat tänka mig en packmoped i låda för 2000 kr.
    Saker som är till försäljning hade ju lämpligtvis kunnat var upplaggd på kommunens hemsida så alla hade chans att bjuda på saker och ting.
    / Mattsson

  4. David

    Tycker inte Sunken är petig då det är våra saker som säljs för tok för billigt. Håller med om att allt kan läggas upp på kommunens hemsida under en flik försäljning så var och en kan lägga ett bud på grejerna. Auktionssajt skulle kanske inte vara fel!?

  5. Betraktare

    Visst måste det var något som är fel i er kommun? Ser ut som att de flesta i ledande positioner sköter sig själv och sina nära och kära och skiter i resten. Skärp till er nu annars så går det ännu mera illa för Vindeln bara så ni vet

  6. Vem har beslutat?

    Var finns det politiska beslutet att någon skall få ha en gräddfil på att köpa vår egendom.Inte ens alla våra ca 550 anställda har fått en chans att vara med.Vem är det som håller på att rea ut vår egendom?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.