Mikael Sundling (M) Tvärålund

Tillsammans utvecklar vi Vindeln

Är nöjd att regeringen

 

Är nöjd att regeringen inte går in med ett statligt lån till Saab. Staten ska inte att låna ut våra skattepengar. Det är bättre att dessa pengar används till något vettigare, som tillexempel mer pengar till kommunerna. Jag anser att staten inte ska gå in med lån till företag överhuvudtaget för var ska man dra gränsen? Vi har banker som ska sköta utlåningen till företag och privatpersoner sånt ska inte staten hålla på med.
 
Jag skulle hemskt gärna vilja att Saab blir svenskt igen. Så jag håller mina tummar och  hoppas att de kan hitta andra finansiärer. Sen att (S) i vanlig ordning skriker att pengar ska delas ut hit och dit är ingen skräll. Undrar om det låtit så om de satt i regeringsställning? Nu kommer vi nog inte få se dem i den ställningen något mer, för som regeringen hittills sköt sig känner jag på mig att de kommer att få förnyat förtroende.

/ Sunken

Etiketter: ,

2 kommentarer

  1. Sunken for Riksdagen

    Speciellt nu där du ska kandidera till riksdagsvalet så kommer ju varenda ansvarstagande svensk att rösta på dig och dina gelikar. Blir bra.

  2. Som jämförelse

    50 miljarder till bankerna – 0 miljarder till Saab?

    http://di.se/Nyheter/?page=/Avdelningar/Artikel.aspx%3FO%3DRSS%26ArticleId%3D2009%255C02%255C03%255C322610

    När man läser om SAAB och Koenigsegg kommer man inte ifrån en känsla att regeringen inte kommer att ställa ut garantier och SAAB kommer inte att räddas. Maud kommer då att gå till historien som den som sänkte SAAB.

    Regeringen garanterade 50 miljarder till bankerna som inte skapade några jobb.
    Men säger nej till 1 miljard till Saab för att rädda tusentals jobb?

    Ska regeringen svika de saabanställda? Vi får väl se….

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.