Mikael Sundling (M) Tvärålund

Tillsammans utvecklar vi Vindeln

S-Löftet

En som kallar sig "okunskap hos Sunken" kommenterade min blogg som jag skrev om arbetskläder. Han påstår att jag ljuger när jag säger att Sossarna inför valet 2006 hade som vallöfte att fixa arbetskläder åt personalen. Är det något jag blir hemskt irriterad och sur över är när det finns de som försöker påstå att jag ljuger. Så här kommer lite fakta:

I "meddelande från facket" nr 11 2008 16/10 skriver kommunal följande till sina medlemmar. Inför valet 2006 gick Vindelns Socialdemokratiska arbetarekommun ut med ett valprogram. I valprogrammet ingick tre punkter som medförde att kommunal i Vindeln helhjärtat stöttade Vindelns Socialdemokrater i valrörelsen.

Den tredje punkten var att Socialdemokratin skulle nyttja sitt politiska inflytande för att införa fria arbetskläder till de som jobbar inom vården och omsorgen.

Så anklaga mig inte för att ljuga för att vinna billiga politiska poäng. Sen är det tragiskt att  kommentatorn inte törs skriva under med eget namn. Sen när jag pressar denne så påstår han att han är folkpartist. Komik på hög nivå måste jag säga.

/Sunken

PS: Vill ni se hela skrivelsen från facket maila mig så skickar jag den till er!

Etiketter: , ,

9 kommentarer

  1. Okunskap hos Sunken IV

    Källgranskning Sunken. Du kan inte leva ett hela ditt liv på hörsägen och löst sammansatta rykten eller på vad en tredje part skrivit om. Kommunal må vara den trovärdigaste av er två men Du hänvisar som vanligt med dina begåvade analyser till ickefakta. Vart står det om ett löfte i en text som S gett ut? För vi som använder oss av tydlighet och ärlighet i vårt sätt att kommunicera så är det skillnad på ett ”löfte” och en ”viljeinriktning”.

  2. Frida L

    Vad är du ute efter okunskap eller vad nu kallar dig?

    Konstigt att en Folkpartist försvarar en fadäs som Sossarna ligger bakom, sluta nu det blir patetiskt. Sen så minns jag själv löftena från 2006 så du är ute på mycket tunn is nu så det bästa är att bara lägga ner. Sen kan du sluta måla upp en bild av att du är en folkpartist de beter sig inte som du gör nu.
    Till Mikael säger jag bra att du lyft upp detta till ytan igen för då får vi se vilka lögnare Sossarna i Vindeln verkigen är.

  3. Okunskap hos Sunken

    Du har påstått i en tidigare blogg att S citat: ”LOVAT” och sedan inte hållit löftet. En allvarlig anklagelse som kräver belägg om Du vill uppfattas som en seriös person och politiker.

    Du skriver i en kommentar nedanför till mig ”Ge mig din mail adress så ska jag maila dig lite fakta för tydligen är din insikt ohyggligt dålig.”

    Vill inte ha några fakta mailat till mig. Vill att Du lägger ut FAKTA/BEVIS på bloggen! Du skriver om allt möjligt. Varför inte fakta för en gångs skull.

    Fakta att S LOVAT något. Fakta att S brutit ett VALLÖFTE.

  4. Mikael Sundling

    Svar till Okunskap hos Sunken (2009-11-19 21:20)
    Har tydligen trampat på en öm tå. Med din övertygelse så vet jag inte varför jag ska informera dig! Du sitter tydligen inne med fakta som inte finns!

    Kom just på ett citat som jag tillängar dig:

    Det är inte lönt att kratta gången när det inte går!

    Här kommer en länk som jag vill att övriga läsare tittar in på. Det är fakta. Kopiera & klistra följande i er webläsare:
    http://mobil.svt.se/svt/jsp/Crosslink.jsp?d=33919&a=1292902&lid=senasteNytt_364044&lpos=rubrik_1292902

  5. Okunskap hos Sunken

    Jag förstår att du vill kämpa för din heder. Du försöker bevisa att S ”LOVAT” något och sedan brutit det löftet. Du hänvisar till mycket men inte till bevis. Om du lägger ut Socialdemokratiska valprogrammet som gavs ut 2006 med ord som ”LÖFTE” eller ”LOVAR” då ska jag be dig om ursäkt. Jag förstår att du inte alltid menar exakt vad du säger. Det kan ofta vara förlåtligt att fela, men inte i den omfattning Du levererar dessa. ”Har tydligen trampat på en öm tå” skriver du. Min unge man, du är som en hel armé springandes på ett minfält, inte en hel tå i din närhet.

  6. Illuminati

    Om man går till val på att fria arbetskläder ska införas så tolkar i alla fall jag som väljare det som ett löfte.
    Kanske okunskap kan upplysa oss som inte förstår bättre hur vi annars ska tolka våra politiska partiers valmanifest.

    Om vi nu inte kan lita på vad våra partier säger att de ska infria om de kommer till makten så kan vi väl lika gärna strunta i deras budskap och istället rösta på den partifärg vi tycker är snyggast.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.