Mikael Sundling (M) Tvärålund

Tillsammans utvecklar vi Vindeln

Resultat 2010

En snabb summering av Lördagens skoterfolkrace. Inga olyckor, kanonväder, duktiga idealister som ställde upp och jobbade under dagen, bra med publik, rolig kväll och framför allt alla var på ett mycket bra humör. Vill passa på att tacka alla som gjort detta möjligt även i år.  (ingen nämnd ingen glömd.),

Vinnare av 2010års upplaga blev Team Evervärst från Lycksele. Tvåa blev Storumans- skoterskrot från Lycksele och Trea blev Tvärålundslaget Plöjboys. Detta trots att de fick minus 30p för att de körde om ett annat lag medans det var gulflagg. Hade de inte gjort det så hade de stått som vinnare. Inte så roligt att bli påmind om detta men jag  säger så här om denna fadäs: "Brott lönar sig inte" =) Resultat heat för heat hittar ni här. Ni kan roa er med att räkna ut hur långt varje lag kört. Varje varv var ca 700m.

Tät duell mellan Plöjboys & Storumansskoterskrot             Foto: Kenta Mattsson

/Sunken

Etiketter: , , , , , ,

3 kommentarer

  1. Lisbet Olofsson

    Eftertsom jag själv är tävlingsledare mer förr än nu – så vet jag vilket slit det är att få funktionärer. Men utan förare kan man inte åka så det blir ett moment 22.

  2. Mikael Sundling

    Svar till Lisbet Olofsson (2010-03-09 08:34)
    Vi har faktiskt otroligt tur när det gäller att få tag i funktionärer. Under de sex år vi kört tävlingen har vi utan krus fått tag i drygt 55personer. Tycker det är smått imponerande med tanke på att byn har 300innevånare. (Många ställer upp från andra byar också)

    I år upplevde vi ett större tapp av tävlande lag, tråkigt men det har blivit hård konkurrens från bla. Burkacupen. Det är bra för då måste vi hitta på nya saker som åter igen lockar både tävlande, funktionärer och framför allt publik. Nya idéer är på gång inom klubben!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.