Mikael Sundling (M) Tvärålund

Tillsammans utvecklar vi Vindeln

Fantasin flödar inom Socialdemokratin

Såg att en del redan kommenterat att SSU vill varumärkesskydda namnet alliansen. Men jag kan inte låta bli att göra det jag med.

Under tisdagen skickade SSU in en ansökan till PRV om att skydda varumärket Alliansen. De borgerliga partierna har aldrig gjort detta. Varumärket var därför under tisdagen fortfarande tillgängligt för den som ville varumärkesskydda det.

Tidningen Resume frågade Jytte Guteland

Varför tog ni det här beslutet att lämna in en ansökan om att varumärkesregistrera Alliansen?
-Vi rödgröna är också en Allians. De har försökt att lägga vantarna på begreppet Alliansen, men det tillhör inte dem. Vi rödgröna är lika mycket en allians. De rödgröna är en stark allians och det är såklart väldigt viktigt för oss att registrera det här varumärket

Som vanligt ligger avundsjuka bakom när en Socialdemokrat uttalar sig. Säger följande om detta: MAN BLIR SÅ TRÖTT!

Jytte är trots allt 27år men att det är ett ungdomsförbund märks tydligt för torr bakom öronen har de tydligen inte blivit ännu.

/ Sunken

PS: Är detta ett skämt från SSU:s sida måste jag erkänna att jag faktiskt tycker det är småkul. Går faktiskt i tankarna att varumärkeskydda följande: "MONA SAHLIN" Om ett par år lär detta namn bli värt en massa pengar. För av någon anledning så brukar saker som blir fiaskon bli värdefulla efter ett tag.

Etiketter: , , ,

6 kommentarer

  1. Nils

    Vilket nyhetsvärde! Tycker att det är allvarligare att (M) inte kan ta avstånd från (SD) på ett tydligt sätt och att de daltar med kommuner som Vällinge. Efter att ha sett Kalla Fakta i kväll så hoppas jag att detta fall är ett undantag och inte ett tankesätt som delas av övriga Moderater.
    Hur ser du på detta Mikael?

  2. PRV

    Apropå fiasko så får du skynda dig att varumärkesskydda namnet Mikael Sundling. Du kan med ditt resonemang bli rik!

  3. Mikael Sundling

    Svar till Nils (2010-03-17 22:23)
    Håller ej med Vällinge Moderaterna. Och tar bestämt avstånd från främlingsfigentlighet. Alla är vi olika oavsett vilket parti man tillhör.

    Inom S har ni K-G som vill remma upp Vilheminas kommunalråd. Är det så att alla inom S har en taskig kvinnosyn för det?!

  4. Bloggandet visar på det fria ordets samhälle

    Stå på dig Sunken!
    PRV är bra exempel på avund.
    Så här är det, att ditt och andra Moderaters bloggande håller på att få många socialister att spricka.
    Många av era bloggar är så träffsäkra att man måste bara läsa dessa.
    Fortsätt dundra på för vi är många som behöver er information,inte minst i det slutna samhället Vindeln.
    Sedan ni Moderater startat erat bloggande så håller vi på att vakna över de märkliga tågordningar som pågått i Vindelns kommun.
    Det är bara att hoppas på nya tider efter valet med en öppnare politik där medborgarna blir ordentligt informerade i tid före besluten.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.