Mikael Sundling (M) Tvärålund

Tillsammans utvecklar vi Vindeln

Hemma till slut

Efter helgens konferens mår jag utmärkt. Och känner ytterligare en gång att valet till hösten kommer att sluta med seger när de saker som presenterades under helgen kommer fram till allmänheten på ett korrekt sätt. Var längesedan jag mått så bra efter en politisk sammankomst. Kommer med mer information från helgen i en blogg framöver. Under dagen har jag pysslat med allt möjligt så jag hinner inte med någon längre blogg än denna. Hur som helst helgen var kanon förutom strul med resan ner dvs. Men vad kan man göra åt en Vulkan?

Fredriks tal från i Lördags. 

Anders tal från i Fredags.

/Sunken 
 

 

Etiketter: , , , ,

2 kommentarer

  1. Ewa

    Kul att du kom dig hem!

    Det är inte konstigt alls att Tyskland vill häva flygförbudet genom att visa att det är fullt möjligt att flyga i askmoln. Det är det förmodligen också tills gränsen nås och flygplanet störtar. Men till dess har ju både näringsliv och flygbolag kunnat erhålla ytterligare profit. Jag antar att försäkringsbolagen står för kostnaderna för förlorade flygplan. Förlorade människoliv räknas inte i dessa sammanhang. Kapitalet går före både människorätt och liv.

  2. Mikael Sundling

    Svar till Ewa (2010-04-19 21:30)
    Tack för det! I övrigt förstår jag inte vart du vill komma. Att flyga plan i askmoln går inte det vet alla. Vad Tyskland håller på med har jag ingen aning om.

    Man måste tjäna pengar för att överleva Ewa. Om ingen skulle göra nåt hur skulle det se ut!?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.