Mikael Sundling (M) Tvärålund

Tillsammans utvecklar vi Vindeln

Hur man ställer det för sig!

Sista veckan innan valet. Jag jagar i morrn och på Torsdag. Det blir svårt att få mig från jakten för att hålla på med politik, det får bli på de dagar jag ej jagar. På Onsdag är det politik som gäller, Renforskolan håller i en debatt där eleverna fått ställa en massa frågor till oss politiker. Man känner tydligt att man inte kan allt men man får försöka läsa på innan det är dags. Ska bli en intressant dag. Nu hoppar vi till nåt annat!

Tänk er ett Vindeln med ett borgerligt styre. Att kommunen skulle bli lättare att få på fötter det garanterar jag er. Det är svårt att införa regeringens politik om Socialdemokraterna sitter med och bromsar med kolfiberbromsarna. ett litet fult uttryck passar jag över till Centern med tanke på det jag nyss skrev:

Det går inte både att skita och hålla igen, det slutar med kaos det vet alla!

Visst ska partier samarbete för kommunens bästa. Men som en del partier resonerar att man ska hålla ihop och tänka lika, tycker jag är att inte vara ärliga mot sina väljare. Under 12år har Vindeln haft ett vänsterstyre med S & C i toppen. De som lagt sin röst på Centern ska således veta att under dessa 12år har de röstat på ett vänsterparti. Vill ni det i fortsättningen så röstar ni precis som ni gjort, Vill ni det inte så väljer ni något parti ur de som tydligt visar att  de är det borgerliga alternativet. Moderaterna. Folkpartiet och Kristdemokraterna finns där för er.

/Sunken

PS: Titta på oddsen till vänster här på bloggen. 

Etiketter: , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.