Mikael Sundling (M) Tvärålund

Tillsammans utvecklar vi Vindeln

Vindeln kan mera

 

Etiketter: , , ,

16 kommentarer

 1. en inom vården

  Det ska ju redan dra ner inom vården en massa.. hur ska ni förhindra det? Hur ska vi personal hinna göra allt.. bli ba utbränningar när de fortsätter dra ner hela tiden.. dålig stämning m.m.. de boende bli ju drabbade när vi blir ännu färre personal. Å personalen blir sjuka å få stessa ihjäl sig.

 2. Ordnar sig

  Varför kan du inte berätta vem som är kommunalrådskandidat. Varför hemlighåller ni det? Blir det en kristdemokrat? Hörde ett rykte på byn idag …undrar om det är verkligen är sant! Carin tycker att Rune J är en stark kandidat – det blir nog bra – då ordnar sig allt!

 3. Mikael Sundling

  Svar till Ordnar sig (2010-09-15 22:12)
  Ni håller på att spricka av nyfikenhet ser jag. Har Mona Sahlin gjort klart för er vilka som blir ministrar om ni mot förmodan skulle vinna valet? Ne det har hon inte. Den enda som sagt vad han vill bli är Peter Eriksson, han vill nämligen bli Näringsminister=)

  Jag får kalla kårar när jag tänker mig honom som just det!

 4. Valfläsk

  Att lova detta är det största misstag man kan göra som politiker!!

  Dels kan ni inte styra intäktssidan, och framför allt statsstöden. Sen vet ni inte heller vilka övriga kostnader kommunen kan drabbas av – och nått ska ju pengarna tas från.

  Men erat vallöfte är då ”inga nedskärningar i äldreomsorgen” och samtidigt ”inga nedskärningar i skolan”.

  Vem ska ni bilda en majoritet med som kommer ställa upp på detta?

  Sen har ju just erat parti på riksplnaet sett till att 25.000 jobb har lämnat just välfärden… och (S) satsar 12 miljarder mer på välfärden än just ni…

 5. Aldrig en framtid med den rödgröna makteliten

  Till Valfläsk! Till skillnad från Sossarna i Piteå så klargör Moderaterna i Vindeln att dom inte tänker göra några neddragningar på kärnverksamheten.(Äldreomsorg,skola)
  Mycket bra att det blir klargjort före valet,så vi vet att inga demenssjuka kommer att låsas in ensamma på sina avdelningar nattetid.
  Denna typ av information borde komma från majoriteten,så kanske inte det kommer kallduschar från ”klubben med inbördes beundran” i de slutna rummens överläggningar.
  De Röd-grönas snack om välfärd är ”valfläsk” när finanseringen är så oklar,eller tänker man tokhöja skatten i de slutna rummen??

 6. Moderaterna och Alliansen är framtiden

  Moderater!Vi är många som vill se fler arbetsgivare inom vård,skola.
  Varför skall kommunen ha monopol på denna verksamhet?Vore det inte på tiden att även Vindelns kommun prövar alternativen?(fler arbetsgivare skapar konkurrens,och dom som sköter verksamheten bäst vinner)
  När till och med Kommunist-Kuba bestämmt sig för att i ett första skede avskeda 500 000 arbetare i statlig tjänst,för att lägga ut arbetet på privata entreprenörer.
  Kommunisterna därborta har insett verkligheten,men i Vindeln har vi socialister som fortfarande tror på monopol utan konkurrens.Släpp greppet bakåtsträvare!

 7. lf

  Men du Mikael det är ju er kandidat till kommunalrådsposten i Vindels kommun som väljare inom kommunen frågar efter och du surrar om vilka som skall ev.ingå i en eventuell regering.Men du kanske anser att du ligger på regeringsnivå.Ett mycket dåligt svar till Vindelns kommuns väljare.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.