Vecka 14

Jag är ju med i Buzzador, och fick erbjudande att köpa en sån där robotdammsugare för att testa och utvärdera. Tänkte att det värsta som kan hända är väl att man får ge bort den, typ till mamma eller nåt…
Jag hade inte så stora förhoppningar faktiskt men jag är riktigt nöjd ändå. Den ryms under soffan, den dammsuger när man inte är hemma, och den låter mindre än min vanliga. Så här var det:

Den såg rätt oförarglig ut när jag tog den ur lådan. Rosa och fin…

Den fick åka runt inne i badrummet, under min uppsyn så den inte gjorde något dumt. Jag satt på toaletten och tittade på den i nästan tio minuter medan den dammsög och jag bara lyft ett finger (Ja, om man bortser ifrån att jag bar in den dit)


Av med locket för att se dagens fångst, och blev väl inte så impad…

Ut med behållaren och upp med den mot ljuset… Spana in! Den fånga allt de där jobbiga gruset som alltid(!) tar sig in i vårt hus *skyller på katten* och lägger sig i alla fogar på klinkersen. 

Men bättre blev det när jag öppnade behållaren…

Till mitt försvar så vill jag påpeka att jag var bortrest fram till dagen innan leverans, och hade inte dammsugit på en vecka. (Anders säger att jag inte får visa den bilden egentligen)

Efter badrumsutflykten så fick Carl Philip, som jag kallar dammsugaren, prova på övervåningen, och han ramlade inte ner från trappan eller ens där vi bara har räcke. Näe, riktigt impad, även om man fortfarande måste underhållsdammsuga med den vanliga. Alltid sugar han ju upp nåt!

Annars var veckan som vanligt. Blev lite lite bilder, men vi hade fredagsmys på altanen, med katten.


Vi åt kexchoklad, så Sally har inte skaffat mustasch…


Sally försökte bli kompis med katten, men hon verkar tro att han är en hund…


I helgen var vi upp på ladan för Sally ville se sin bil.


På väg tillbaka såg jag att hyrasgästerna håller på att flytta tillbaka in i ventilen.


Sally lekte teparty


Vi var till huset


Baksidan


Färdiga fönster


Allt ska bara målas en gång till…


Framifrån


och Sally gungade


…och gungade…

De var vecka 14 de!

Etiketter: , , , , , , , , , , , , , , ,

4 kommentarer

 1. Tina

  Hej Tezzii!

  Fina bilder, trevlig blogg!
  En sån där dammsugare vill jag införskaffa! Pronto! Är så trött på att jaga dammråttor.

  Köpte en dyr dammsugare år 2008…Känns redan som att jag skulle behöva en ny. Såg på Plus för några veckor sedan. Det var test på såna där självgående…Blev riktigt sugen på en sån!
  Brukar du se på PLUS?
  Jag har varit med flera gånger där i utfrågningarna, så nu brukar bekanta ropa ”kändis” till mig…Hmm…behövs så lite för att bli en sån… 🙂

  Ha en fortsatt god helg!

 2. Theresé Hällsten

  Svar till Tina (2013-04-13 12:41)
  De är ju inte lika bra som ed en vanlig dammsugare, men det blir längre mellan gångerna, så det räcker för mig. Katten drar just in massor, ja tonvis nästan, med grus och sand då de är så blött ute, och han vägrar av någon anledning att torka fötterna… *suck*
  Brukar inte titta så mycket på Plus och numera går jag i säng vid 22 för att orka upp 5, så det jag ser de sista timmarna på mina dygn minns jag ändå inte =)
  Jag var faktiskt med på Plus utfrågning för några år sen. Jag och mamma var på Obs! och då stoppade de upp en kamera i ansiktet på mig. Frågan den gången var ”-Vad tycker du om pytt-i-panna på påse?” Jag ogillar pyttipanna så svaret blev att jag inte äter sånt… =D

 3. Theresé Hällsten

  Svar till Maria Lundmark Hällsten (2013-04-10 08:38)
  Carl Philip rockar..! Synd bara att han verkar lite korkade emellanåt. Nu är en snickare här några dagar, så jag vill inte slå igång dammsugaren på morgonen för den börjar nämnligen att pipa när den tycker att batteriet är lågt, eller när den kört fast. Stackars snickare som får sitta här och äta lunch med ett pipande som han ju inte kommer att förstå. Näe, med lite produktutveckling skulle alla vilja köpa en sån här!
  Katthår verkar inte vara något bekymmer, men vi har ju bara en hårboll. Den ogillar mina långa hår i borstarna iofs, men den kommer ju aldrig in i själva behållaren.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.