Kurragömma

Idag vart en seg dag… Igår var det avskeds-afterwork för en på jobbet som ska flytta till Australien, så jag var ute till elva… (Låter gammal känner jag)
Vi har därför mest legat på soffan idag… Efter frukost ville Sally få fart på oss, så för att göra något sa jag att vi kunde leka kurragömma. ”-Okej” säger Sally och jag får henne att gå iväg under trappen för att räkna… ”-En, två, fyra, göm er!!” Jag drar upp en filt över mig och Anders och Sally börjar letandet. Hon försöker verkligen leta, fast hon vet vart vi är. (Lite svårt att missa). En minut senare, och två varv runt tv:n så ”hittar” hon oss ju.
Så blev det Anders tur att räkna. Sally står kvar när han börjar räkna och jag får schasa iväg henne. Hon springer in under trappen och efter kommer Anders. Hon står rakt upp och ner och springer nästa emot honom.
”-Nu ska mamma räkna!”, säger Sally. Jag räknar och hör hur hon försvinner in till trappen igen. Jag ställer mig upp när jag räknat klart och frågar ”-Men vart tog hon vägen…?” ”-HÄR ÄR JAG!” hör man Sally från trappan, ”-HITTA MIG DÅ!”.
Det var månadens asgarv. =)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.