Gårdagens äventyr

Jaja pappa, de kommer bilder och inlägg sen, men de var så många bilder från Budapest, så här kommer bilder från gårdagen istället.

Först tandläkaren med Sally. Alla 20 tänder fanns där, och hon satt helt still när de skulle räkna. Lite läskigt var de, men så gick de bra när jag frågade om jag fick räkna. Trodde inte att hon hade så stort gap… 20 tänder måste för Sally ha låtit ungefär som när vi ska försöka förstå hur stort universum är men hon var stolt i alla fall, och inga hål fanns det.

Så blev det picknick i stadsparken.
Sally gillade det

Där finns en stor lekpark som Sally sen intog.


När jag lyfte upp Sally i den korgen var de många barn som blev avundsjuka. Jag nådde ganska precis till korgen, och de andra mammorna skyllde på att de inte nådde så högt.


Så blev de glass för att fördriva tiden lite inför BVC-besöket.

På vägen dit gick vi förbi svandammen, eller numera and/duv/måsdammen och där var ju fullt av fåglar. Jag kom p att jag hade ju faktiskt med mig såna där kex med sourcream & union smak, så vi försökte mata änderna. Vi fick en hona och två hanar efter oss, som följde med en bra bit på vår väg till BVC, ä’ven fast kexen var slut.

Ett annat stopp på vägen till BVC

På BVC så var Sally 95,5cm lång och sköterskan förundrades över att Sally redan ritar gubbar. (De skulle hon annars fråga om nästa gång, när hon blir 4år) Sköterskan la fram sex bilder på bordet och ställde frågor till Sally. På bilderna var en boll, bil, penna, kopp, mössa och äpple.
Hon frågade vad koppen var och Sally svarade -"En mugg. Jag har en blixtenmugg."
-"Vad gör man med bollen?" -"Man spelar fotboll."
-"Vad kan man göra med pennan?" -"Skriva."
Vi hade precis innan pratat om att rita, så jag trodde väl aldrig att hon skulle säga skriva…
Nu ska vi bara tillbaka dit nästa vecka för att titta på Sally medfödda, krokiga tå, så den inte kan ställa till med några problem.

Efter allt äventyr mötte vi upp med Anders, och spanade in trädgårdsmöbler.
Det blev även köp. Diesel spanar här in de nya atteraljerna.

Sally var rätt nöjd med med dagen.

Man sparar väl det bästa till sist, så här kommger en ny favoritbild från igår, i lekparken. Jag tror att när i alla fall jag tar såna bilder så är det ungefär som att bli kär. Man kan titta på dem hur länge som helst och man är liksom lite stolt att man fick just det ögonblicket. Sen så blir det kanske bara 5-10 favoritbilder per år som verkligen utmärker sig. Här är den i alla fall.