Ulf Grape

Paus

Hej, sitter nu på Arlanda i väntan på avfärd mot Afghanistan. Där ska jag under en vecka följa med den svenska ISAF-styrkan och deras arbete med att upprätthålla lugn och ordning i de norra delarna av landet. Det ska bli oerhört spännande att på plats få se hur våra svenska soldater klarar uppgiften. Vi beslutade ju så sent som i våras i Riksdagen om att utöka styrkan med ytterligare 100 personer.
Men det lär nog inte bli någon semestertripp! Väderprognosen säger att det kommer att bli 45 grader i skuggan nu till helgen. Lägg därtill 25 kg skyddsutrustning och detta blir ett regelrätt träningsläger. Kan i och för sig vara bra för min kropp, jag är nämligen något för kort för min vikt.
För första gången har Försvarsmakten gett tillstånd att blogga från den svenska campen, så jag och min partikollega Isabella Jernbeck kommer att via bloggen förmedla våra intryck. Dessutom har Aftonbladet nappat på detta och de kommer att lägga ut våra bloggar på aftonbladet.se. Så därför kommer den här bloggen att ta en liten paus medan jag är borta.

Ví hörs!
UlfG

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.