Ulf Grape

Full fart mot valseger!

Helgens förbundsråd i Lycksele var också startskottet för vår valrörelse i Västerbotten. För mig personligen blev det också en nytändning. Som en del av er säkert känner till så toppar jag inte moderaternas valsedel till riksdagen. Och eftersom provvalsprocessen lämnar en del övrigt att önska även i vårt län, så ska jag villigt erkänna att vintern varit tung. Men när jag satt där på förbundsrådet och lyssnade på ungdomsförbundet, moderatkvinnorna och moderata seniorer och det redovisades hur många nya medlemmar vi lyckats värva till vårt parti, började jag fundera på förra valresultatet. Vi var ju bara kanske 100 röster från att få två mandat till riksdagen den gången. Med en politik som jag tror på och en mycket skicklig partiledare så finns förutsättningarna att göra ett bättre valresultat än 2006. Och med den kraft och energi som finns i partiet så är ju vår målsättning med två mandat i riksdagen fullt realistisk. Men då krävs också att jag rycker upp mig och är med i valrörelsen med både själ och hjärta. Det tänker jag vara och min målsättning är att få flest personkryss bland moderaterna i länet. Så från och med nu så är det full fart mot valseger som gäller för mig!

7 kommentarer

  1. Bertram

    Du och Edward Riedl höst upp listan då blir det som att välja mellan PEST och KOLERA, det finns väl förhoppningsvis någon annan kryzza?

    Men förståss man kan ju ta något partis valsedel så är man säker att inte få någon av er!

  2. Pelle

    Vad är det du skriver Ulf Grape?

    Var det fusk även inom Moderaterna i Västerbotten?

    Kom man verkligen lita på någon Moderat i hela Sverige?

  3. Ulf Grape

    Svar till Pelle (2010-03-01 15:35)
    Pelle,
    jag har inte pratat om fusk. Däremot har jag haft synpunkter på hela systemet med provval, nomineringskommitté och nomineringsstämma.

  4. Ulf Grape

    Svar till Bertram (2010-03-01 15:32)
    Bertram,
    det finns många bra namn att kryssa på moderaternas valsedel. Bra ändå att du tänker rösta och att vi är ett av dina alternativ.

  5. Pelle

    Om tycker att moderaternas sätt att välja sina namn till riksdagslistan inte är rätt så är det väl en form av fusk?

    Antigen har man provval och repekterar valet, eller så har man nominering via stämma – en kombination av dessa två gör att utnämningen kan bli felaktig – det tycker jag är ”fusk”.

    Jag förstår att Riedl inte borde stå högst på listan, det tycker inte jag heller, han borde inte finnas med på någon lista för moderaterna så långt ute till höger som han är den superkonservative Edward!

  6. Ulf Grape

    Svar till Pelle (2010-03-02 16:26)
    Pelle, mina ansträngningar att utveckla processen med att fastställa våra valsedlar är något helt annat än att anklaga någon för fusk. Jag respekterar självklart resultatet men förbehåller mig rätten att ha känslor.

    Om du tycker att Edward står till höger, kanske du tycker att jag finns lite mer mot mitten. I så fall är blir vi ju en perfekt kombination för att nå en bred väljargrupp med vår moderata politik.

  7. Lotta

    Du har mitt stöd! Jag och många medlemmar i m med mig, tycker att det är dags för att förändra m i Västerbotten och låta medlemmarna komma till tals i större utsträckning.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.