Ulf Grape

Vintervackert!

Nu äntligen är snö vackert. Tidigare i vinter, när man skottat flera gånger per dag, har den inte varit lika vacker. Det kändes riktigt kul att i solskenet skotta bort de sista snövallarna efter veckans oväder. Vintervädret insprierade också till att ta fram längdskidorna och avverka 10 km. Men om Sverige var bäst på att valla i OS, så måste jag vara sämst! Jag köpte någon slags tejp som ska användas som fästvalla. Troligtvis har jag lagt på alldeles för långt för jag skulle kunna åka uppför en husvägg, så bra fäste har jag. På bekostnad av glidet, men å andra sidan det var ju för att motionera som jag tog fram skidorna.

Dagens politiska händelse är att Ekot och TV4 rapporterar att det i Försvarsmaktens budgetunderlag finns ett förslag att lägga ner ett regemente och en flygflottilj samt några hemvärnsgrupper under 2012. Jag vet inte om det är nyhetstorka för dessa förslag lämnade Försvarmakten redan i januari i fjol. Hursomhelst så kommer vi i försvarsutskottet att få en genomgång av budgetförslaget av Försvarsmakten på tisdag.

Eftermiddagen kommer att bestå av att läsa in material inför kommande veckas utskottsbehandling. Och sedan ska jag försöka mig på att laga något gott till middag åt mig och min fru. Schlagern kommer jag nog inte heller att missa.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.