Ulf Grape

Kampanarbete i Malå

Att det är VM-feber i Malå gick inte att ta miste på idag. För andra året i rad får de arrangera skotercross-VM. Imponerande! Innan jag åkte på mitt besök på ett äldreboende passade jag på att åka förbi tävlingsområdet. Depån, banan och allt kringarrangemang såg mycket proffessionellt ut. Jag passade också på att stå utanför ICA och dela ut flygblad om HUS-avdragen. Av alla som jag delade ut till så var det bara en enda som inte ville ha. Jag fick känslan att oavsett partifärg så känner man en större tilltro till nuvarande regering än en där särintressena miljöpartiet och vänsterpartiet får styra och ställa. Folk börjar förstå att det inte blir en socialdemokratisk politik om vänsterkartellen vinner valet. Istället kan man nog vänta sig en bensinskattehöjning på 2 kronor litern tillsammans med att förlora en hel månadslön per år i höjda skatter. Inte speciellt populärt.

 

2 kommentarer

  1. Isak

    Ja jag förstod nog att det inte var gamlingarna i Malå
    som lockade riksdagsmannen Grape. Än en gång hur är det med
    arbetet med dom slarvigt skrivna lagförslagen som lagrådet
    krafigt har kritiserat regeringen för. Kanske det t.o.m. är
    viktigare än skotercross-VM. Eller är det inget som Herr
    Grape prioriterar?

  2. Ulf Grape

    Svar till Isak (2010-03-26 20:50)
    Isak,
    jag tror att de flesta som jag träffade i Malå inte skulle känna igen sig i epitetet ”gamlingar”. Om du lever i en skenbild av att det bara bor ”gamlingar” i inlandet, så borde du åka på studiebesök.
    Att lagrådet har synpunkter på de förslag som läggs är ingen nyhet och precis i linje med vår demokrati. Så har det alltid varit och så SKA det vara. Den här regeringens förslag är inget undantag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.