Ulf Grape

Solidariteten tog slut

Så har då vänsterkartellen bestämt sig för att de svenska trupperna ska dras hem från Afghanistan. Det är skamligt att internationell solidaritet inte längre gäller för vänsterkartellen och den störste ambassadören för denna egoism är Lars Ohly. Än en gång visar det sig att det är vänstern som kommer att driva utrikespolitiken inom vänsterkartellen. Det blir ett högt pris Sverige får betala i förlorat anseende internationellt om vänsterkartellen vinner valet.

Mona var själv i Afghanistan för bara några veckor sedan och när hon kom hem deklarerade hon tydligt att det inte går att sätta ett stoppdatum för när de internationella trupperna kan åka hem. Säkerhetsläget måste avgöra det. Så klokt av henne då, men så platt hon nu lägger sig för Lars Ohly. Ett sorgligt prov på hennes ledarskap.

Sverige och andra länder gör ett värdefullt arbete med att utbilda afghanska armén och afghanska säkerhetsstyrkor. Målet är naturligtvis att afghanernas själva ska svara för säkerheten i sitt eget land och säkerheten för de internationella civila insatserna i landet. Karzai har satt det målet till 2014. Det lyssnar inte vänsterkartellen på utan de vill att vi ska lämna jobbet halvgjort och Afghanistan åt sitt öde. Sorgligt!

Etiketter: , ,

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.