Hejsan!

Jag heter Ylva Ekberg och är 40 år gammal och har varit gift med Adam i 13 1/2 år. Vi har barnen Mikaela , Lukas, Erica och Maja tillsammans.

Vi har även hunden Bruno, korsning labb/stövare och katterna Oskar och Pricken, kaninerna Romeo och Gullan och 2 st akvarier.

Pricken, Lukas katt. Fotograf; Mikaela Ekberg

Mina intressen är familjen och djur. Gillar även historia och har en hemlig dröm att få arbeta som arkeolog. Går just nu på Storumans Folkhögskola, läser in grundämnena på distans. Till hösten ska jag nog fortsätta mina distansstudier men genom universitet, kommer då att läsa arkeologi och historia.

 

Älskar att diskutera olika ämnen och är ganska så envis när det gäller det jag tror på, men överbevisa mig så ser jag mig besegrad…. man kan alltid ändra åsikt om man ser att man verkligen har fel =)

 

3 kommentarer

  1. Ingemar Wincent

    Jag ska be att få instämma i välkomstkommittén! 🙂

    Om du ska läsa historia till hösten så har jag möjligtvis kursböcker att låna ut. Förutsatt att jag bor kvar här då, vill säga. Jag hoppas på att ha fått jobb vid det laget, och det är tveksamt om det ens då finns passande, lediga skoljobb på orten…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.