Du vandrar aldrig ensam!

”You’ll Never Walk Alone” förknippas med Liverpool FC:s fotbollslag. Låten sjungs av publiken innan matchstart. I Skottland så sjungs samma låt vid Celtics hemmamatcher.

 

”You’ll Never Walk Alone” fick för mig en till innebörd. För några år sedan tog jag emot Jesus. Det kan tyckas lite märkligt för den oinvigde men med Jesus så vandrar man aldrig ensam.

Innan jag fattade det beslutet att följa honom så tyckte jag som många andra att det här med Jesus och kyrkan är någonting vansinnigt och rent ut sagt korkat. Folk måste vara hjärntvättade. Jag har hört många berätta om sina förvandlingar efter att de tagit emot Jesus och faktum är att jag har märkt många possitiva saker efter jag tog mitt definitiva beslut. Det finns negativa saker också och det är folk som tycker jag gör fel i och med att jag är kristen. Men det är ju mitt beslut, eller hur?

I övrigt är jag en vanlig människa som alla andra och jag står inte i någon högre rang än någon annan. För mig är alla lika värda. Min resa fram till mitt definitiva beslut togs för 7-8 år sedan. Det har inte alltid varit en enkel resa men tittar man i backspegeln så är det ett beslut jag inte ångrar. När det är tungt så vet jag att jag inte är ensam. Det är någon vid min sida. You’ll never walk alone!

Jag har bloggat förr men nu kommer denna blogg att handla lite om meningen med livet ur mitt perspektiv. Efter det att jag för två år sedan fick två proppar i ena lungan och sprang på regelbundna kontroller så har jag fått en annan syn på livet.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.