Djävulens pilar

Har fått ett par mail av de olustigare slaget samt en insändare mot mig. Suck och åter suck. Det handlar förstås om att folk har en helt annan uppfattning än mig då det gäller den kristna tron. Det handlar även om min syn på den Svenska kyrkan.
Jag har min uppfattning och står för mina åsikter. Helt klart vill djävulen använda andra människor med att skjuta pilar på mig men jag har rustningen. Jag har en väldigt bra rustning i Jesus. Jesus är starkare.
Kristna människor har alltid förföljts och ifrågasatts på sina håll. I dagens internetvärld så kan folk relativt anonymt skriva vad som helst. Skillnaden är att jag vågar stå för det jag tycker medan andra måste ha ett alias. Jag tror inte på att gå omkring och vara arg. Det är som att dricka ett gift och tro att någon annan ska må illa av det.

1289696

3 kommentarer

  1. Christer S

    Illasinnade mail och andra typer av påhopp säger ganska mycket om personen/personerna i fråga tycker jag. Fortsätt att stå upp för din tro och dina åsikter Bertil, det är tyvärr få som vågar göra det numera.

    Matteus 5: 11-12

    • Bertil Örjestad (inläggsförfattare)

      Jodå jag vågar stå upp och jag tycker att alla människor har rätt att säga och tycka vad de vill. Vi måste acceptera människan oavsett åsikt även om man kan tycka saker kan vara fel.

  2. Paavo Ruokojärvi

    Talet om korset är dårskap för de som gå förlorade. Att tro på Jesus och bli dårförklarad och hatad hör ihop mycket intimt. För hans namn skull kommer vi att bli förföljda och gjorda narr åt. Det är bara att gilla läget och välsigna våra belackare. Så gjorde Jesus och så får vi oxå göra. Jag har gjort så mycket dåraktigt i mitt liv men då höjde ingen på ögonbrynen men när jag sa att jag trodde på Jesus då sa alla att nu har det verkligen slagit runt. Jag är med glädje en lallande dåre för Jesus skull.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.