Det brinner i Älmhult!

1377293786-jens-garnfeldt-jesusfest

Den danske predikanten Jens Garnfeldt hat besökt Älmhult och Citykyrkan. Där arrangerar Pastor Börje Claesson Jesusfestivalen. Aftonbladet har gjort ett reportage om Jens Garnfeldt där de försöker såga honom till fotnölarna.

Efter de två mötena som Jens Garnfeldt medverkat på i Älmhult under Jesusfestivalen, satt han och läste Aftonbladets artikel om Jesusfestivalen. Då mottog Jens ett samtal från Rodney Howard Browne i USA, som frågade vart Jens var, och vad det var han gjorde eftersom han såg eld runt Jens. Jens svarade att han var på en lite plats kallad Älmhult i Sverige. Rodney Howard Browne sa då till honom att han inte fick sluta utan måste fortsätta, att han skulle stanna kvar eftersom det brann över den plats han befann sig på.

4 kommentarer

    • Bertil Örjestad (inläggsförfattare)

      Dåre vet jag inte om han är, jag kännerhonom inte. Nu är det så att kristna har betraktats som dårar i alla tider av de som tror på motsatsen.

  1. Daniel

    På vanlig svenska kallas det här för bondfångeri. Det är samma princip som används i diverse pyramidspel och MLM-bedrägerier. Man ”flyger in” nån glassig snubbe som pratar mycket och fort för att blända pöbeln som är för dum för att förstå bättre.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.