Utan att fråga..

helig-ande-och-eld-1307909604

Man har verkligen känt av Andens Eld i över ett dygn nu och det verkar bara fortsätta. Har fått ett positivt gensvar med bloggen då Pastor Daniel och Fotbollspelaren Jens Sjöström har gästbloggat och svarat på frågor. Tack till er bägge och tack till alla ni som ställer frågor. Kenta Gustavsson sjöng ”Utan att fråga kan man inte få ett svar”. Det ligger mycket i det resonemanget.

Det bästa av allt är att trots människor har olika åsikter så har man faktiskt kommit sams. Vi är ingen som vill människor illa. Det tror jag nog många förstår. Träffade idag en dam som hade läst bloggen och sa ”Jag är inte pingstvän men den där pastorn verkar behändig”. En annan något yngre dam utropade ”Va är Jens kristen, det hajjade jag inte”

Jag själv är rätt skämtsam av mig och har bara mött folk som blir positivt överraskad att man kan vara som man är plus vara kristen. Jodå jag är den jag är och kommer så alltid att vara.

Jag vet att det finns väldigt många människor som är nyfiken på kristen tro. Har du facebook så kan du gå in på våran sida så ser du vad vi har för program. Klicka här

3 kommentarer

  1. Glad gay

    Klart man måste kunna tolerera andras åsikter vilket jag tycker ni verkar göra. Jag vet dom som bara tar saker för givet som kristna håller på med och det behöver inte alls vara så.

  2. Getbergsskolan

    Jag känner Berra sedan han var ung och vem kunde tro att han skulle bli bibeltrogen!!! Jag är inte troende men du har sådan erfarenhet av avigsidor i livet så jag tror du har en stor nytta av det idag. Man ska respektera människor som är troende och församlingar för de gör goda saker.

    • Bertil Örjestad (inläggsförfattare)

      Tack! Jag det är mycket man inte vet och speciellt när man är ung. Getbergsskolan var härliga tider. För något år sedan var jag i Skellefteå vintertid och promenerade över skolplanen. Vilka minnen som uppstod. Det stämmer att saker man gör som man i efterhand tycker är fel kan även bli en erfarenhet. Jag ångrar ingenting som jag gjort i mitt liv hur konstigt det än kan låta. Allt går vidare, eller hur. Hör gärna av dig då du är i trakterna så vi kan höras. Tyvärr har jag inget ishockeyspel men det bör man kunna ordna.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.