Jag ska tystas?

shhhh

Sovit gott i natt vilket jag som oftast gör. Märker att hösten på allvar inagit vår landsdel och snön är inte långt borta. Överallt avlöser den ena förkylningen den andra. Allt är som det ska vara.

Över en vecka gått och ingen av de socialdemokrater jag ställt fågan till är villiga att besvara. Jag har ALDRIG uttalat mig på det sett som de påstår. Jag har rätt att vara med i ett frireligiöst samfund. Att jag inte fick rösta i kyrkovalet var ju för att jag tillhör ett frireligiöst samfund och det säger jag ingenting om. Det är mycket i Svenska kyrkan jag inte accepterar men sådant får man inte säga. Det här är alltså ett parti som har letts av en av den moderne historiens största ledare och då syftar jag på Olof Palme .Detta parti är enligt mig kristofobiskt och verkar tro att btaa för att man är frireligiös så tycker man si eller så. Alla som håller på Hammarby slår väl inte sönder skyltfönster efter en förlust? Jag vet att flera socialdemokrater delar mina åsikter men detta törs  man inte stå upp för.
Det jag irriterar mig på är att ingen av ledningen till de i Socialdemokraterna jag mailat har ens behaga att svara på mina frågor. Denna tystnad upplever jag som att jag borde vara tyst. Tyst kommer jag INTE att vara. Det här är inte 1941 det är 2013.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.