Lungorna helade?

Har senaste månaderna varit så pass fräsch i mina lungor och andningsvägar att jag har lagt av att ta en tablett av läkemedlet Singulair. Enorma biverkningar. Jag fick det eftersom inga andra astmamediciner hjälpte då jag får besvär. När jag var förkyld så var besvären värre medan idag är inte besvären värre än någon annan. Jag slutade med Symbicort! Symbicort används för patienter med KOL! Helt vansinnigt enligt många att jag bara slutar med dessa mediciner då jag varit svår astmatiker hela livet.

Varit i kontakt med läkare på telefon angående detta och det tyckte väl som så att ”sakta i backarna!”. Idag var jag hos läkare för samtal och berättade att jag inte tagit dessa mediciner på ett halvår. Hon frågade mig om jag klarar av att exempelvis träna! Ja det går alldeles utmärkt. Jag förklarade att jag tror jag är frisk på något vis. Hon ska bara tvärt tala med en expert om detta men som sagt jag har inga besvär och det är lite märkligt varför jag inte har detta.

Jag tror faktiskt att Gud gripit in! Ja jag är övertygad för det kan ju inte vara så att flera undersökningar under alla år visat fel! Blir intressant att höra vad läkarna kommer med förklaring!

hämtningsingulair_side_effects

 

16 kommentarer

    • Bertil Örjestad (inläggsförfattare)

      Jag skulle väl inte skriva så annars, eller? Hur förklarar du själv det hela? Jag har haft astma hela livet och den har blivit värre och värre. Stundtals har jag knappt kunnat ta kortare promenader men som sagt nu klarar jag mig utan mediciner vilket varit omöjligt tidigare. Jag kan förstå att du tycker det hela låter märkligt och det tycker även jag men jag tror att Gud gripit in!

    • Bertil Örjestad (inläggsförfattare)

      Så vad du vill säga är att all astma bara försvunnit? Jag tror inte du riktigt förstår vilka problem jag haft med luftvägar/lungor! Att det inte finns någon Gud har du talat om sedan Faraonernas tid :). Jag accepterar detta och tycker det är intressant att du är härinne och läser då du anser att det inte finns någon Gud.

      • Daniel

        Jag läser inte så mycket, försöker mest bara hjälpa er alla som tror på det här nonsenset ut ur era psykoser. För det är vad det är. Ni har nåt slags skada som gör att ni tror på skitsnack och fantasier.

        • Bertil Örjestad (inläggsförfattare)

          Ok, lyckas du bra med det arbetet eller? Du har ett ganska stort arbete framför dig i så fall! Det finns många kristna på vår jord.

          • Daniel

            Det finns inte så många som du tror, och ni blir färre för varje dag. Antingen så vaknar ni ur er psykos eller så dör ni ut. Svårare än så är det inte. Sanningen och fakta kommer till sist att segra över medeltida nonsens.

          • Bertil Örjestad (inläggsförfattare)

            Det är många som dagligen kommer till kristen tro. När du tagit emot Jesus så har du evigt liv. Återigen så accepterar jag dina åsikter och då bör du acceptera mina.

  1. Olsson

    Så vad du tror är alltså att ”denne Jesus” är större än läkarkåren! Tillåt mig skratta eller gråta. Gud eller Jesus finns inte och när ska ni hajja detta?

    • Bertil Örjestad (inläggsförfattare)

      Jag säger som jag säger till många. Jag accepterar dina åsikter. Ja Jesus är större än alla. Finns för mig och många kristna hur många bevis som helst att Jesus verkar idag. Läs evangelierna, Apostlagärningarna så ser du vad han gjort och gör än idag. Jesus är läkaren. Ha en trevlig afton.

  2. Johan K

    Det sker under i vår tid och som inte går förklara vetenskapligt. Finns folk som blivit friska och läkare har ingen förklaring. Tack Jesus!

  3. Piia-Liisa

    Vad härligt att höra när Herren griper in. Jag försöker att se det som så att jag behöver inte förstå hur det gått till, behöver inga svar på hur och varför. Bara ett konstaterande att under och mirakel sker även i vår tid. För mig är Jesus levande, även om jag inte ser honom såsom jag ser en annan person.
    Min tro har hjälpt mig så många gånger, att jag vet att jag med stor sannolikhet inte varit i livet idag om inte Herren och Herrens änglar hållit sin skyddande hand över mig.

    Vi är så fast i att vi måste veta hur allt går till – men Herrens under har ingen annan förklaring än att Han vill oss människor gott.

    Tack för ditt vittnesbörd. Det ger alltid hopp att höra människor vittna om under och om sin tro.
    Må Gud Välsigna dig!

    • Bertil Örjestad (inläggsförfattare)

      Tack så mycket. Jag tror att Herren ligger bakom fler saker än vi förstår, även det lilla i vardagen. Gud välsigne dig med!

  4. Laila

    Hoppas det håller i sig, med lungorna!! Ser att ni har haft en diskussion ang, Guds varande eller ej. Det har ju ingen betydelse, anser jag om man är troende eller inte, ifall man vill läsa din blogg eller inte..Eller? 🙂 Alltid roligt att få kommentarer om man nu har en blogg,( är väl själv syftet med att ha en , eller? ) av vilka de än må vara. Jag tycker det är bra om man har en tro , som gör att man mår bra. Bara det inte går till överdrift. Typ det du skrev innan om att en församling inte har något program för drogförebyggande, utan anser att Jesus fixar och hjälper de som har problem. Vilket jag inte tror på, man måste ta itu med sina problem själv, och har man en tro, kan tron hjälpa en på vägen, att klara av det. Nåja, jag är rätt logisk också, och samtidigt helt övertygad om att kroppen kan läka sig själv. OM man sen anser att det är Gud, eller ett mirakel, eller egen vilja, eller bara tur, är ju upp till var och en att tro och anse. Är bara glad, att du har kunnat slutat ta medicin, hoppas du kan fortsätta med det, och går det inte, så har din kropp i alla fall haft en härlig vilopaus från medicinerna. !

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.