-7,5 kg

Verkar vara flera som sett att jag gått ner i vikt och fått frågan hur man gjort. 5:2 dieten? LCHF? Pulverdiet? Nja inget av det. Tänkte här berätta lite hur jag gjort.

Träning: 4-5 gymbesök i veckan med lite varierad träning. Ibland tungt och ibland lite lättare allt är beroende på hur kroppen mår, men du går inte ner i vikt bara av träning.

Kosten: Ökat proteinintag och minskat kolhydratintag. De kolhydrater jag slopat är bröd, kakor, pasta, ris och potatis. Har ätit mer fisk, kyckling, ägg etc.Jag har även druckit proteindrycker då och då speciellt direkt i anslutning till träning.  Dessutom har jag ätit då jag är hungrig och inte efter ett speciellt klockslag. Jag har ätit rätt stora portioner då jag ätit. Kolhydraterna har bestått av mycket sallad och grönsaker för kroppen behöver kolhydrater för att orka träna.

Allt detta har gett mig 7,5 kilos viktminskning på 3 månader. Gäller nu att försöka behålla vikten och det är det svåra.

600-3-109-4-pw3111_01

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.