Bönedukens kraft

bonekraft-1368877717

Bibeln vittnar på flertalet ställen om sjuka människor som ville röra vid Jesus om det så ”bara” var vid hans textilier. Matteus 14:36, Matteus 9:21, Markus 3:10, Markus 6:56

Ett exempel är kvinnan med de långvariga blödningar som fick uppleva Guds heliga kraft och blev botad när hon rörde vid hörntofsen på Jesu mantel. I vår tid upplever många att de fått bönesvar genom bönedukar. En böneduk där förebedjare ber för ett specifikt böneämne förmedlar Jesu kärlek och helande kraft. Ibland kan en böneduk vara nyckeln som låser upp möjligheterna för att ta emot helig kraft från Herren Jesus.

Vad man gör med böneduken är att man överlämnar den till den som behöver den och exempelvis är sjuk. I går kväll var en sådan kväll då vi överlämnade en duk till en person som väntar på döden. Vi var ca 20 personer som bad för honom. Det var mycket starkt. Den sjuke var på plats men i många fall så skickar man duken till den sjuke.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.