Vinterkylan är här

Det har varit en varm höst men de senaste dagarna har jag börjat märka av kylan. Jag har frusit och frusit och fick en idé ”Jag tar fram dunjackan”. Min fru såg närmast förvånad ut att jag inte tagit på mig dunjackan tidigare! Hon trodde den kanske var trasig för hon hade förra året bytt dragkedja på den.

Cyklade i förmiddags till Tenton Ersboda dvs gymmet.Det tar ungefär 7-8 minuter men jag frös och som tur är så bor en av våra Pastorer efter vägen så jag gick in dit och beklagade mig över att jag frös. Våra bägge pastorer satt i vardagsrummet med varsin laptop och Pastor Daniel Karlsson frågade ”Men har du inga långkalsonger! Jag antar att han själv var för dagen utrustad i detta plagg eftersom han förmodligen promenerat hem till Pastor Johannes för jag såg inte någon slarvigt parkerad bil utanför Johannes ingång. Nej jag har inte för dagen detta plagg! 

Det är samma visa varje år. Det tar ett tag att inse att det är kall årstid. Jag tror på något vis att vi (jag) tror att det är varmt bara för att det är snöfritt.När jag kom hem tyckte frun att jag borde kunna använda mina täckbyxor.

DSC_0172

 Pastor Daniel och Johannes njuter av solen. Men det var i somras det!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.