Kommentarer

På denna blogg kommer jag överhuvudtaget inte att svara för varför den och den församlings medlemmen gör si eller så. Hur kan han vara kristen som gör så? Jag svarar däremot på frågor som rör mig. Undrar ni över andra saker om andra i exempelvis församlingen CFP så ta då i kontakt med personen i fråga alternativt någon av pastorerna. Risken finns att det annars blir personangrepp och vad är då den bakomliggande tanken gentemot person/personer ifråga ? Vill man framstå som bättre själv? Vill man strunta i sina egna fel och söka fel hos andra?

Jag vill inte bidraga till någon form av nätmobbning. Kom ihåg att både du och jag är lika värdefulla i Guds ögon.

bloggggg_169192392

4 kommentarer

  1. Per Lundgren

    Tråkigt att det är fritt fram för folk att vräka ur sig saker. Speciellt mot kristna är folk hatiska. Det är bra att du då väljer att inte lägga ut sådana kommentarer som betraktas som personangrepp. Varför är folk så feg att de inte törs tala direkt med människorna de har synpunkter på?

    • Bertil Örjestad (inläggsförfattare)

      Folk har i alla tider varit emot kyrkan. Det är inte människorna de är irriterade på utan Jesus. Varför folk inte törs tala direkt till någon de tycker gör fel? Beror på feghet, de vågar inte stå för sina ord. På nätet kan du ju ha ett påhittat namn. Dessutom så är de nog själva inte ett dugg bättre.

    • Bertil Örjestad (inläggsförfattare)

      Visst kan man tycka det så länge man skriver det på sina egna bloggar och inte är anonym. Nu är det personangrepp vi talar om och inte tror jag att det skulle vara kul om folk la ut saker om dig som till och med är helt felaktiga. Bättre att säga det direkt till personen än att skriva kommentarer anonymt på exemeplvis en blogg.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.