Kraft i strategibön

Strategibön hos CFP igår och en mycket stark afton. Två afrikaner hade infunnit sig och dessa var väldigt starka i bön. Det kändes stundtals som man befann sig på ett stort fält med 10000-tals människor i bön.

 DSC_0371

Vi bad för en olja igår som från och med denna stund har en läkande kraft. Vi bad också för en böneduk med att stänka lite av oljan på duken och be för en ung människa. Denna duk har en läkande kraft och kommer att överlämnas till den drabbade.

DSC_0372

Mattheus 14: 34-36 När de hade farit över sjön kom de till Genesaret. Männen på platsen kände igen honom och skickade ut bud i hela trakten, och man förde till honom alla som var sjuka och bad honom att de åtminstone skulle få röra vid tofsen på hans mantel. Och alla som rörde vid den blev friska.

Avslutade med att be för församlingen, staden, landet och för en del personer som gör uppoffrande saker i Jesu namn. Vi bad även för den bibelskola som CFP kommer att starta.

1386271093787 (1)

Pastor Daniel Karlsson i bön.

4 kommentarer

  1. "Dosan"

    men är ni helt från vettet? tror ni verkligen på det här nonsenset själva? helande oljor och annan skit, det kan ju inte ens bevisas att den blir ”helande”!

    sök hjälp, ni har ju fel i skallen om ni tror på detta!

    • Bertil Örjestad (inläggsförfattare)

      Om du själv inte alls tror på detta så förstår jag inte din reaktion. Ser du har samma IP nummer som tidigare och då kallar du dig något annat. Jag har ett helande som jag kan bevisa och många med mig. Men det är svårt att tala till döva öron. Du kanske skulle gästblogga som har svar på allt!

    • Bertil Örjestad (inläggsförfattare)

      Accepterar din åsikt. Vad är normalt? Dagligen kommer människor till tro och vad jag fått höra är att många olika församlingar i Umeå känner väckelse och att de har mer besökare än tidigare.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.