Vuxenmobbning

Har fått mail och kommentarer som gäller andra än mig själv. Givetvis har jag inget intresse i att försöka besvara frågor som rör andra. Det är bättre ni går direkt till personen eller personerna i fråga, eller hur?

Många gånger söker man fel hos andra för att försöka framstå bättre själv. Jag skulle aldrig falla mig in i att godkänna en kommentar som innehåller personangrepp mot andra än mig själv.

images (1)

2 kommentarer

    • Bertil Örjestad (inläggsförfattare)

      Ja du ”Kalle” som du nu kallar dig, (jag vet ju vem du är och skulle kunna kalla dig vid riktiga namnet). Hur skulle du ställa dig om någon skulle ställa en fråga om dig som är mindre trevlig på min blogg? Skulle du tycka det vore rätt av mig att lägga ut detta om dig? Alla människor har saker de gjort eller gör som de inte vill att hela världen ska veta. Jag vet ju heller inte om det som påstås om olika personer är sannning och jag vill inte bidraga till förtal. Det vettigaste är väl att själv ställa frågan till personen eller personerna men det törs du nog inte, eller hur. Skulle du tycka det vore klokt av mig att lägg att saker om dig? Men du kanske är ofelbar?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.