En sjuk värld!

16s36-ljugbild-483

Har under två månader fått olika form av mail och anonyma kommentarer där jag ombeds att ”tänka mig för”, ”tänka en eller två gånger” vad man skriver etc. Har även fått meddelanden/mail om att exempelvis frireligöshet och socialdemokratin inte hör ihop att jag har homofobiska åsikter etc etc.. Ok det kan finnas människor som jag har lite svårare för än andra men i det stora hela är för mig alla människor lika. Jag anser att alla människor skall behandlas på samma sätt oavsett vad det gäller. Jag försvarar inte onda handlingar eller det folk tycker är konstiga åsikter. Oavsett vad folk tycker så ändrar jag inte min ståndpunkt. Homofob är jag inte! Socialdemokrat är jag inte heller!

Detta är ett direkt hot mot vår demokrati som vi ska värna om. Vi har rätt att tänka, tycka och tro helt fritt om allt. Jag har faktiskt inte emot en enda människa på vår jord. Vi måste respektera att en del människor har helt andra åsikter än vad vi själva har. Dessa människor behöver för den delen inte vara korkade eller som någon uttryckte det ”hjärndöd”.

Jag har också fått meddelanden om saker som gäller mig och andra vänner. Det ska vara saker som det påstås att jag har gjort samt saker som det påstås att mina vänner gör. Det är med andra ord en ryktesspridning utan dess like vilket jag här vill säga att jag aldrig kommer ens att lägga ut eller bidraga till. Jag får meddelanden om varför jag inte gör si eller gör så. Varför var du inte här eller där?

Varför skriver jag då allt detta om jag inte verkar bry mig? Ja det är ju så att jag vet vilka ni är. Det rör sig om fem olika personer varav en person hela tiden försöker få mig att tycka illa om andra människor och påstår då saker om dessa som jag för det första om det är sant inte har att göra med. Det är bättre att du tar detta med dessa personer själv för jag vet du känner dessa betydligt bättre än jag. Du verkar störa dig på dessa människor som du känner så ta upp det med dem. Då får du veta om det du skriver till mig är sant eller inte. Jag kommer aldrig att lägga ut kommentarer som är rena personangreppen. Dessa fem personer verkar heller inte ha en tanke på att be om ursäkt eller stanna upp och tänka efter om de själva gjort fel eller har brister!

Alla människor har brister och alla människor gör fel ibland och detta gäller även mig. Det finns ingen människa som är helt fri från synd och brister. Vad som gör mig mest konfunderad är att de som försöker tillrättavisa andra verkar tro att de själva ”är av bättre rang”. Nej då alla människor är lika och det som dessa gör är inte ett dugg bättre. Man försöker vara anonym och vågar inte stå för sina åsikter med andra ord.

Egentligen skulle jag kunna nämna fem namn här helt offentligt men gör det inte. De som håller på så är inga riktiga vänner. Riktiga vänner törs stå för vad de säger och går inte bakom ens rygg och sprider falska påståenden om mig eller om andra. Jag kommer oavsett vad den eller den tycker, skriva om saker som ibland kan få någon att tycka att det är fel. Jag ändrar mig inte och jag kan väl säga som så att….en annan har inte bara genom åren lekt i mammas badbalja.

56177-20090710150709

6 kommentarer

  1. Robban

    Har faktiskt lite svårt att förstå HUR de ska tro de skulle kunna tysta dig. Du är en riktig soldat i det du gör. Det starka segrar alltid.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.