Dagen efter….

Kaffe

Känner mig helt slut idag. Beror det på att det är dagen efter, kanske? Jobbade till 20.00 igår kväll och for därefter på en trevlig tillställning. Min fru och en väninna till henne hade lånat CFP:s lokal och dukat upp för ett knytkalas. Det kom 50 pers inklusive barn och ungdomar. Trevligt att så många kunde sluta upp och ha trevligt utan alkohol. Det måste framförallt varit skoj för barnen. Jag var rätt trött så vid 22.00 for jag hem för att försöka sova. Jag skulle upp och jobba idag på¨morgonen och vill vara utvilad men…….

Bomber och granater det gick inte alls att sova. Jag promenerade hem från CFP och på den fem minuter långa promenaden så kantades omgivningen av glada människor med smällare. När jag kastade mig i säng så visade det sig att det var nån fest på våran kvarterslokal eller det lät då så. Det small raketer och smällare fram till 02.00……….

Jag var rätt trött i morse och man kände sig inte riktigt utvilad. Efter några koppar kaffe for jag på jobbet och kämpade på. Det är bara nyårsafton en gång per år så jag har överseende med att folk lever om på natten. Jag antar att de har s.k dagen efter idag.

Årets första dag har varit hyffsad ändå. Blir till att göra en tidig kväll skulle jag tro.

images

8 kommentarer

  1. ledsen läsare

    Undrar hur länge censuren kommer att finnas på den här bloggsidan och varför du inte stöder det fria ordet.

    • Bertil Örjestad (inläggsförfattare)

      🙂 Censur…Skulle jag släppa igenom alla bloggkommentarer fritt så skulle personer ta mycket illa vid och det skulle skada folk. Jag har dessutom ingen täckning för att vissa påståenden är sanna. Det skulle i vissa fall kunna vara rent förtal eller grov mobbning. Sådant vill jag helst inte bidraga till. Det bästa vore om folk direkt tog kontakt med de som det gäller.

  2. ännu ledsnare läsare

    Bertil. Varför får man inte skriva om religiösa saker på din blogg. Är du rädd att folk blir frälsta?

    • Bertil Örjestad (inläggsförfattare)

      Vore kul om alla blev frälsta men det är en lång väg dit. Mitt syfte då jag träffar ofrälsta folk är inte att frälsa dem. I regel har man samma intresse inom andra områden men om någon vill tala eller är nyfiken på den kristna tron så gör jag mitt ytttersta med att försöka hjälpa personen på vägen. Det finns också personer som inte vill bli förknippade i religiösa sammanhang och de bör man respektera. Dessa människor har för den delen inget emot mig eller någon annan kristen. Att skriva ”träffade Olle på gymmet idag och han har börjat fråga mer och mer om kristen tro” kan få honom att bli förskräckt. 🙂 Jag är ingen som prackar på folk kristen tro. Finns de som mött mig flera gånger och som nästan faller baklänges då de hör att man är kristen… Jag minns för evigheter sedan då man var anti mot framförallt frireligiösa, då var det dom som inte prackade på som man respekterade väl och var människor man i vissa situationer kunde komma nära. Har fått hjälp av sådana utan att de haft för avsikt att frälsa en.

  3. ohyggligt ledsen läsare

    Bertil. Varför får inte jag skriva som jag vill och vara lika som de andra människorna? Har inte sett dig på nåt möte på väldigt länge nu. Är du fortfarande religiös? Eller är det en täckmantel för omstörtande verksamhet? Varför lämnar du inte nåt tionde? Ändå går du omkring å nöter på golvet i cfp:s lokaler. Varför städas det inte bättre i köket och varför är det en massa is i frysen ?

    • Bertil Örjestad (inläggsförfattare)

      Om jag lämnar tionde eller inte kan Ni inte veta. Jag brukar ge offer efter förmåga. Eftersom Ni inte är kassör så har ni nog ingen koll på hur mycket/lite jag lämnar. Offret är en sak mellan jag och Gud 🙂 Jag var föresten igår i CFP.s lolaler och såg min fru och hennes väninna städa undan efter nyårsfirandet. Ingen is 🙂 och man kan spegla sig i golv resp bordsglansen. Det är länge sedan jag var på möte men det har helt naturliga förklaringar….man måste arbeta och ju mer arbete ju högre tionde….. 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.