Utmaningen, rapport 1

1237656_10151906428889059_926277_n

Jag har hakat på Philip Lailanis utmaning då det gäller att göra 365 träningspass på ett år. Du kan läsa mer om detta här http://ptphilip.se/2014/01/365pass-2014-nu-kor-vi/

Det är idag den 11:e januari och jag har tränat 11 pass på 10 dagar. Jag gjorde två träningspass en dag för att hålla snittet 1 pass/dag.

För att räkna ett träningspass så har följande pass varit aktuella:

  • Gym med vikter
  • Roddmaskin 30 min
  • Träningscykel 45 min
  • Löpning 30 min

Jag räknar inte med en cykeltur ner till affären och tillbaka eller promenad till jobbet. Jobbar väldigt intensivt och mycket just nu men jag försöker planera så jag får in ett träningspass också.

Att planera vad som händer är jag väldigt beroende av. Jag har ett sk inre schema som jag håller rätt på. Exempelvis har jag bestämt mig att städa i morgon så blir det så. Det är lika med träning. Vet jag att i morgon kväll är jag ledig ja då blir det någon form av träning.

Jag fungerar bäst att ha det på det viset och det har med min ADHD göra. Jag är inte ADHD utredd men det mesta pekar på att jag har det. En bekant sa att jag inte behöver utredas….. Läkaren har dock skickat en remiss för utredning. Att ev. ha ADHD ser jag inte som någon stor grej. Det finns många kreativa människor som har den diagnosen.

Jag fixar dock att få ändrade arbetstider i sista sekund. Detta beror på att arbetet är mitt leverbröd och då måste man finna sig i tvära kast. Jag har ingenting emot tvära kast i ett arbete men privat fungerar det inte alls!!!!

Månadssummering

11 Januari 2014

Pass: 11   Tid: 8h 45 min   Snitt: 47 min

 

3 kommentarer

  1. Roger

    Läste någonstans att du är engagerad i föreningen x-cons. Varför engagerar du dig inte i Lp istället? Vad säger dina kristna vänner om att. du är med i x-cons?

  2. Berit

    Men där är det ju bara frälsta! Jesus själv gick bland de utslagna, ska inte vi också göra det för att få kontakt med människor som inte ännu känner honom för att skapa relationer?

  3. Bertil Örjestad (inläggsförfattare)

    Roger—-> Det stämmer att jag är engagerad i x-cons. X-cons är politiskt och religiöst obundet. LP och X-cons arbetar med samma saker och vill samma. Skillnaden är att LP är kristet och X-cons inte. Jag gillar x-cons offensiv och blir glad då jag ser vilket jobb de lägger ner. Jag känner att X-cons arbete ger mig mer än LP. Jag går dock på LP ibland och tycker även de fyller en funktion för människor. Det är inte konstigare än att vissa ser väljer Aftonbladet eller Expressen. Vad mina kristna vänner säger? Jag har många vänner och de flesta är inte kristna. Jag har heller ingen tanke på att frälsa dessa. Vad mina kristna vänner säger vet jag inte. Är ingen som sagt något negativt om det i varje fall.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.