Vadå snökaos?

Katastrof och katastrof. Lyssnade på radio och kikade på TV igår och det talades om katastrof då det gäller den snö som kommer.

Jobbat i natt och tyckte faktiskt inte alls det var någon katastrof ute. Lite ymnigt snöfall. Jag kan däremot tänka mig att längs E4:an har det varit annorlunda på sina håll.

Jag minns för några år sedan i Robertsfors. Då kan vi verkligen kalla att det var snökaos.

26976_332013984058_1259381_nJag var tvungen att skotta mig fram då jag skulle gå till jobbet. Det var 115 cm snödjup och det var omöjligt för snöröjningen att hinna ploga våra vägar.

 

2 kommentarer

  1. Anders

    Rubriker säljer… Sedan så är det skillnad på om det kommer mycket snö där folk är vana att hantera det eller där det är extremt ovanligt. Men visst kan det vara bra att media talar om att det kan bli besvärligt väder så att folk är förbereda. Samtidigt får det inte bli som när man ropar ”vargen kommer” för många gånger. Då slutar folk till slut att lyssna, vilket kan få negativa konsekvenser.

    • Bertil Örjestad (inläggsförfattare)

      Instämmer helt med dig. I Skåne där det är flackt och blåsigt är det inte så skoj. Vi är i Västerbotten trots allt van snö och kyla.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.