Intressanta projekt

En relativt fullspäckad gårdag innehöll ett besök nere på X-cons lokal. Där blev det att äta tårta och fira att X-Cons blivit veckans förening.

Föreningen är inte nöjd med detta utan har flera intressanta projekt på gång och det finns anledning att återkomma till detta längre fram.

Finns en del medmänniskor som funderar varför jag är med i X-Cons och vice versa. Jag vill dra mitt strå till stacken med att hjälpa utsatta människor och människor med kriminell eller missbruks bakgrund tycker jag man ska hjälpa om de själva vill. Samhället sparar enorma pengar om en fd kriminell får andra intressen. X–Cons är religiöst och partipolitiskt obundet. Jag har som bekant en kristen tro men det är inget jag blandar in i X-Cons lokaler. Visst kan man tycka att kyrkan drar ett enormt strå till stacken men då ska vi veta att endast en promille av människor med denna problematik vänder sig till kyrkorna. Jag tycker det är bra att X-Cons är politiskt och religiöst obundet. Sammanhållningen och familjekänslan är  väldigt äkta i X-Cons. Jag har fått det intrycket i varje fall. Jag kan umgås med alla sortens människor och jag lägger inga negativa värderingar i folks bakgrund.

DSC_0402

                                    Ordförande Tony Hagström går loss på den första tårtbiten.                                                                                 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.