Mera Möller

hämtning

Gårdagskvällen bjöd på huvudvärk och trötthet. Jag satt vid datorn och följde hockeyn mot Örebro men orkade bara följa halva.  Det gick bra för våra svart-gula med en 4-2 seger och ett s.k hattrick av Oscar Möller.

Tidigt i säng och det snurrade på i huvudet med lite frossa och illamående. Till slut somnade jag och vaknade till mitt i natten för att gå upp och kräkas.

Nu mår jag bättre efter att tagit en kaffekopp. Det blir att ligga lågt idag och ingen träning. Jag måste bara ta mig till Apoteket och det ska man väl lyckas fixa.

Ikväll startar Christ for Peoples Bibelskola ACTS2 på Folkets Hus Ersboda.  Startar 18.30 och håller nog på ett bra tag skulle jag tro. I morgon ör det undervisning från tidig morgon och klockan 19.30 är det Gudstjänst för alla som vill och det är även Gudtjänst på söndag 14.00.

Det är Tommy Lilja som kommer upp till församlingen och det blir intressant. Jag har bara sett honom i TV under sina utlandsresor. Han driver en Bibelskola i Sölvesborg där jag känner flera som gått. Den här helgen är en av fyra helger detta år som Bibelskola äger rum och det kommer att bli besök utifrån även följande gånger. Jag undrar om man kommer att begripa Tommys dialekt?

oscar

Vill slutligen berömma Skellefteås Oscar Möller för det är alltid trevligt att höra intervjuer med honom. Han har klockrena analyser och är verkar mycket van och bekväm med media. Han sätter alltid sina lagkamrater före sig själv och igår då han gjorde 3 av lagets 4 mål så var det samma sak. ”Bara försöka åka i tomma ytor så får man pucken”. Det roliga i intervjun var när Norrans Arvid Marklund bad Oscar ge honom en fråga vad han skulle äta efter matchen. Osvar fick frågan och berättade då att det blir pasta i hallen och sedan varma mackor med oboy då han kommer hem och att spelarna i laget brukar skicka lite bilder till varandra.

Jag har även hört Oscar när laget förlorat och det är samma sak då. Han berömmer ofta motståndarna och säger rakt ut vad som var bristerna för dagen i det egna laget. Jag skulle tro att om jag var hockeyspelare i Skellefteå AIK så skulle jag trivas bra med en som Oscar Möller i laget samt även med tränaren Bert Robertssons utspel. Personer som är rätt fram och säger vad de tycker är de personer jag fungerar bäst med i grupp. Det ska vara högt till tak. Man ska få snabba och klara direktiv när saker är bra men även mindre bra. Då kan man göra snabba förändringar vilket är viktigt i ishockey men även i verkliga livet.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.