Slåss mot lejon

DSC_0417

Helgen är över och för egen del har det varit intensivt med Christ for Peoples Bibelskola, ACTS2. Det är en modul bibelskola som pågår fyra separata helger.

Helgen som var hade vi besök av Tommy Lilja från Sölvesborg. Tommy är pastor och  föreståndare i Folkkyrkan i Sölvesborg, samt ledare och grundare för PTL Ministries, en organisation som håller stora kristna möten och ger stöd till barnhem i flera länder, Tommy Lilja är också författare och har skrivit flera böcker, som även finns översatta till andra språk.

Det var föreläsningar fredagkväll och hela lördagen. Dessutom Gudstjänster lördagkväll och söndag. Det var kul att se att många som vanligtvis inte är med på CFP:s möten hade kommit på besök.

lejon som ryter

Gårdagens predikan var fantastisk och det handlade lite om hur man gör då man besegrar ett lejon. Jag kan säga som så att jag har flera gånger mött saker som är betydligt värre än ett lejon och konstigt nog har man besegrat detta! Jag har alltid gått segrande ur striderna även om det för stunden känns oövervinnerligt.

Om du vill läsa lite mer om vad Tommy Lilja har för sig så kan du kika på hans blogg.

http://pastortommys.blogspot.se

PTL Ministries hemsida hittar du här.

http://www.ptlministries.org/sv/index.php

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.