Yvonne Renman, Vindeln

Kaka !

En knapp vecka till konserten! Gott om tid 🙂 I helgen blir det hård repning, vi tränade igår och ikväll ska vi köra från kl 6 sen får vi se hur länge det blir, vi har två gäst solister som ska repa ikväll också, men det är inga större problem, de är så proffsiga. det har varit otroligt roligt att repetera det är så härliga killar att spela med, det sitter inte fast nånstans. Det är lite spännande dock att knyta ihop påsen och få det rätta flytet mellan låtarna och se till att det blir en bra blandning så att det tex inte bara blir en massa lugna låtar efter varandra . Har just bakat en kladdkaka för att muta musikerna, socker gör dem så lugna och snälla, så de kanske klarar av att jag kommer med en ny låt ikväll som de inte vet om, man ska aldrig slappna av för mycket…….

2 kommentarer

  1. Janne Lundström

    Var på konserten i kväll. What a night! Fantastiskt (ett ord som förekommer kanske för ofta, men har verkligen berättigande här)! Var det din son på piano? Grym!
    Värmde upp med 2 timmar Monica Zetterlund (på dc). Tänkte att det blir väl lite ”blaha blaha”. Men dröm om min förvåning! Du/ni är ju amazing! Tack så hemskt mycket för i kväll.
    ”Ett Fan”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.