Yvonne Renman, Vindeln

Nytt År

 Tänk när alla pusselbitar faller på plats när man får må så riktigt gott ända in i själen vad det är skönt att leva ! Har så mycket att vara tacksam för ,så mycket jag lärt mig om mig själv och andra under det senaste åren och vad som riktigt är viktigt. Jag bara går omkring och njuter. 

Nyårsfirandet i Åbyn var otroligt roligt , nya människor men väldigt vänliga och enkla att umgås med. Killarna hade lagat middag så vi fick bara njuta av att vara inbjudna  🙂 Jättegod mat och som sagt trevligt sällskap. Vi hade även lite ute aktiviteter = hockey (of course) Tror jag tacklades mer än vad jag hittade av pucken men man måste ju ge allt eller hur : ) De flesta tror jag nog kände av gammkroppen dagen efter. 

Hög tid att gå ut och förskotta lite snö inför morgondagen ska ju vara gjort innan traktorn kommer 7 ….. 

 

En kommentar

  1. birgitta

    God fortsättning på 2012. Härligt att läsa hur bra du mår! Lycka till med snöröjningen också men var försiktig i halkan!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.